Країна творчості JURAMAX
JURAMAX - найбільша творча мережа
талановитих українців у всьому світі.
Інші статті автора
Переглянули 56
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
Lican
Lican
Lican
Lican
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
Diana
Diana
0
Стаття
Воєнний репортер - відрижка путінської хвойди
Путінський пропагандистський ролик тривалістю в півтори години фільмом можна назвати з великою натяжкою. Неозброєним оком помітно, що дану «продукцію» робили, що кажуть, на коліні, аби встигнути чимшвидше викинути це недо-кіно в маси. Не в кінотеатри, а зразу на телебачення, щоб чим більше людей побачило це ввечері після роботи за пляшкою пива. Люди в Росії просто забагато питань почали задавати, треба їм відповіді вигадувати. От і вигадали.
Штат невідомих бездарних акторів (хіба одне обличчя знайоме з якихось «високоінтелектуальних» бандитських фільмів – Ян Цапнік звуть цього «актора»), такі самі сценаристи (чого варта лише «любовна лінія» сюжету), дві камери і пару БТРів – от і все, що знадобилось російським «кінематографістам», аби повідати світові «правду». Ну хіба ще купа руїн. Я впевнений, що це не руїни Луганська чи Донецька – варто було просто виїхати за Садове кільце, аби зняти такий фільм на реальних декораціях.
В даному роликові ми можемо побачити продажність та брехливість американських та арабських ЗМІ (до чого тут араби? про піндосів мовчу – вони ж нас апельсинками годували та у валянки взували); ми зустрічаємо лисих нациків-русофобів, які кричать «Слава Україні!» Перед нашими очима постають алкоголіки-добровольці (тільки чому в них, українців, російські позивні, на кшталт – «Яростний»? До речі, актор довго вчився посміхатися, як Ярош, і це йому майже вдалося). Це все з однієї, неправильної сторони, проамериканської. З іншої сторони – «апалчєнци с ґлазамі Ісуса», як казав класик сучасності. Правдиві та правильні чеченці, росіяни, шахтарі, які повстали проти «хунти». Бідний «Майор» аж плаче від розпачу, що його, простого трудягу-шахтаря, звинувачують в збитті малазійського боїнга, до якого він не має жодних стосунків. А ридаючий від розпачу «казак»? Серце кров’ю обливається. Шкода лише, що все, повідане в цьому «кіні», - це криве дзеркало реальності.
Багато слів тут і не скажеш – стрічка вийшла навіть гіршою за якістю, аніж інші російські брехливі фільми про війну. Як от про Чечню, про Грузію. Але це нічого, це лише перший такий пропагандистський крок, наступні будуть вдаліші. І «хахли» будуть виходити ще жорстокішими, і сюжет бути склеюватися красивіше, і вже не будуть милувати «карателі» журналістів та заручників.
Цей фільм покликаний не правду розказати, а дати відповідь на кілька головних питань, які весь світ задає Росії: хто збив малазійський літак, хто воює на стороні терористів, хто розпочав війну на Донбасі, хто руйнує міста та вбиває цивільне населення. Відповідь в цьому фільмі очевидна – в усьому винні підноси та українські «карателі». Просто інакше бути не могло.
Те, що в Росії зняти правдиве кіно про війни в Ічкерії, в Грузії, в Україні неможливо – це зрозуміло. Не в сьогоднішній Росії (хоча я не вірю в майбутнє цієї квазі-держави). Але таку мішанину кадрів, сюжетів, уривчасту херню назвати фільмом важко. Це відрижка путінської хвойди, продукт, на кшталт кісєльовського радіаційного попелу і розіп’ятого хлопчика. Сподіваюсь, що до творців цього «шедевру» щоночі з’являтимуться жертви їх пропаганди в жахливих снах. Ці невинно убієнні сотні, тисячі людей, діти…
Фільм вартий до перегляду особам зі стійкою психікою, твердим розумінням подій, які відбуваються в Україні та непустою головою на плечах. Ворога треба знати в лице, тому цей фільм має переглянути чим більше українців.
Оригінал та відео фільму - http://bilenko-shumacher.blogspot.com/2014/12/blog-post.html
20 гру 2014 о 01:09
Ще немає жодного коментаря
Країна рукоділля
, ялинка, дерево, сизаль, традиція, Різдво, Новий рік, рукоділля, ручна робота
oksi
oksi
Рукоділля
Квіточки, рукоділля, ручна робота
Квіточки
Oleh
Oleh
Рукоділля
, кераміка, сережки, нитки, китиці, глина, біжутерія, рукоділля, ручна робота
Nadia
Nadia
Рукоділля
Країна письменників
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024