Країна творчості JURAMAX
JURAMAX - найбільша творча мережа
талановитих українців у всьому світі.
Інші статті автора
Переглянули 56
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
Lican
Lican
Lican
Lican
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
Diana
Diana
0
Стаття
2. Циклічна сутність буття
Продовження статті "Число 666 та прецесія Землі"

Все в Космосі і на Землі перебуває під владою повторюваних циклів різної тривалості. Саме вони визначають циклічну сутність буття: синтезу і розпаду, розширення і стиснення, світла й темряви, підйому та занепаду, життя і смерті, часу, який рухається вперед, і часу, що йде назад.
Один з циклів дорівнює 25 920 років. Така тривалість астрономічного періоду, протягом якого вісь обертання Землі в результаті прецесії (дрейфу) описує на небесній сфері повне коло навколо сузір'я Дракона. Але сам період прецесії складається з 12 малих циклів - епох по числу 12 знаків зодіаку (рис.1). Зараз ми вступили в епоху Водолія, яка триватиме 2 160 років (1 990 - 4 150 р). Попередня епоха Водолія була за часів Атлантиди (23 930 - 21 770 р. до н.е.). З тих пір пройшло 25 920 років.
Кругова діаграма прецесії осі обертання Землі від епохи Тельця часів Атлантиди (30410 - 28250 р. до н.е.). До епохи Тельця (4490 - 2330 р. до н.е.), коли на Землі після загибелі Атлантиди утворилися перші державні утворення в Єгипті, у Месопотамії та в Індостані. Тривалість одного циклу прецесії становить 25920 років. У центрі кола знаходиться сузір'я Дракона.
Кругова діаграма зручна для відображення одного періоду (циклу). Наприклад, періоду прецесії, рівного 25 920 років (рис.1). А ось спіральна діаграма дозволяє записати, як на грамофонній платівці чи диску комп'ютера, багато однакових циклів. У цьому й полягає її головна перевага перед круговою діаграмою. У такій спіралі кожен виток відповідає одному циклу, а всі разом вони зберігають у собі великий обсяг інформації, що дозволяє прогнозувати майбутні астрономічні й земні події на багато років, століття, тисячоліття. Для прикладу на рис.2 наведена спіральна діаграма, утворена з восьми витків - циклів прецесії по 25 920 років і чотирьох малих циклів - епох (Рака, Близнюків, Тельця і Овна) за 2 160 років. Всього ж спіральна діаграма (рис.2) охоплює історичну епоху в 216 000 років! Це один з малих циклів Юги. Не дивно, що у стародавніх цивілізацій були у великій пошані саме спіральні астрономічні календарі для Сонця, Землі і Місяця, інших планет, а також комет. Зображення спіралей можна знайти на всіх континентах. Їх малювали на папірусах, на табличках з глини, вирізали на каменях. Їх зображення використовували в архітектурі, при виготовленні прикрас, при нанесенні татуювання на шкіру. Їх викладали на землі великими каменями, щоб обчислювати з їх допомогою місячні і сонячні затемнення, інші важливі астрономічні явища.
Спіральна діаграма прецесії осі обертання Землі від епохи Лева часів Атлантиди (192 410 - 190 250 р. до н.е.) до майбутньої епохи Овна - Агнця (23 590 - 25 750 р. н.е.), коли відбудеться згідно Одкровенню святого Іоанна Богослова Суд Божий.
Що змінилося на нашій планеті за цей період? Які події відбулися в Атлантиді в наступні після Водолія астрономічні епохи аж до її загибелі в епоху Лева (10 970 - 8 810 р. до н.е.)? І повторимо ми її шлях, як і раніше перебуваючи у владі все того ж прецесійного циклу? Згідно древнім легендам, а також «Листів Махатм» - Великих Вчителів Гімалайського Братства, трагічний фінал Атлантиди був вирішений наперед настанням руйнівної фази чергового космічного циклу. До того часу її народи опинилися розділеними за своїм світоглядом на дві спільноти, які протистояли одна одній, як би на «овець» і «козлів». До перших належали праведники - сонцепоклонники, «люди доброго закону», «люди відкриті і щирі». На чолі їх стояли владики світлих. А до других відносились ті, які поклонялись місяцю. На чолі їх стояли владики темних. Це були могутні, але «егоїстичні, хоча і не остаточно аморальні маги». Вони підкорили собі багато народів. У їх владі опинилися навіть «владики вогняних надр - гноми і стихійні духи вогню».

Тривале відкрите і таємне протистояння владик світлих з владиками темних закінчилося в епоху Лева загибеллю останніх у водах Атлантики. Сталося це в 9 564 до н.е. в результаті всесвітнього потопу, викликаного падінням на Землю небесного тіла. Про час і місце його зіткнення із Землею знали владики світлих і встигли вивести частину народів подалі від епіцентру катастрофи, в азіатську частину сучасної Росії. Тут вони залишилися на довгі часи. Владики же темних понадіялися на свою магічну міць, але прорахувалися. Вони були захоплені стихією зненацька, а тому не встигли вжити заходів для порятунку себе і своїх народів. Їх наздогнали гігантські хвилі, не залишивши жодних надій на порятунок ...

Після цього пройде майже п'ять тисячоліть, коли на Землі в астрономічну епоху Тельця (4 490 - 2 330 р. до н.е.) з'являться перші державні утворення в Месопотамії, в Індостані, в Єгипті. Їх історія нам більш-менш відома. Відома і подальша історія цивілізацій на Землі аж до нашого часу. Якщо ж взяти до уваги таємний зміст текстів Нового Завіту і особливо Одкровення святого Іоанна Богослова, то нам відомо і майбутнє нашої земної цивілізації на двадцять дві тисячі років вперед. Аж до епохи Овна - Агнця (23 590 - 25 750 р. н.е.), коли відбудеться Суд Божий. Все це може свідчити на користь того, що космічні цикли різної тривалості, які визначають буття всього сущого, дійсно повторюються з регулярною періодичністю. Наприклад, щороку на Землі буває весна, літо, осінь і зима. Протягом кожного прецесійного циклу тривалістю 25 920 років на Землі проходить 12 різних за змістом епох - малих циклів тривалістю по 2 160 років, при цьому характер кожної епохи був заздалегідь відомий по минулому досвіду і відображений в малюнках знаків зодіаку. Є й більш тривалі цикли - Юги, які панують над Землею, тривалістю 216 000 років, 432 000 років та інші, кратні їм. Але кожен астрономічний цикл, незалежно від його тривалості, характеризується висхідною і низхідною гілками, протилежними за знаком (плюс або мінус) фазами і фазовими переходами (від плюса до мінуса і навпаки). Все це дозволить нам уявити в цій та наступних статтях минуле, сьогодення і майбутнє людської цивілізації аж до Суду Божого з допомогою кругових і спіральних астрономічних діаграм, а також у вигляді звичайної синусоїди. А почнемо ми з часів Атлантиди, з епохи Тельця (30410 - 28250 р. до н.е..), Коли відбувся черговий фазовий перехід від мінуса до плюса, від занепаду до підйому.
Астрономічна діаграма у вигляді синусоїди (рис.3) по наочності та обсягом інформації в кілька разів перевершує кругову діаграму, але значно поступається за цим показником спіральній діаграмі. Зате тільки за допомогою синусоїди можна було показати коливальний процес будь-якого циклу, висхідні та низхідні гілки циклу, а також фази та фазові переходи. Вони якраз і дозволяли наочно продемонструвати часи, коли після чергового фазового переходу від мінуса до плюса у земних цивілізацій починався підйом, а при переході від плюса до мінуса - занепад.

На діаграмі (рис.3) представлено у вигляді синусоїди більше двох періодів прецесії від епохи Тельця часів Атлантиди (30 410 - 28 250 р. до н.е.) до майбутньої епохи Овна - Агнця (23 590 - 25 750 р. нашої ери), коли відбудеться згідно Одкровенню святого Іоанна Богослова Божий Суд. Історія Атлантиди нам маловідома, але діаграма дозволяє відновити хоча б графічно останній період її існування. Судячи з графіка (рис.3), початок епохи Тельця співпав з фазовим переходом синусоїди від мінуса до плюса, що може служити показником чергового підйому цивілізації атлантів. На це вказує висхідна гілка синусоїди в позитивній фазі. Недарма стародавні вважали Тельця символом плодючості і відтворення. Підйом продовжився і в наступні епохи Овна, Риб і Водолія. При цьому на початку епохи Водолія, яка на графіку збігається з вершиною позитивної напівхвилі синусоїди, прогрес цивілізацій Атлантиди досягнув максимуму. У наступні століття Водолія почався поступовий занепад, «падіння з вершини». Він продовжився в епохи Козерога, Стрільця і Скорпіона. З настанням епохи Скорпіона відбувся перехід кривої синусоїди з позитивної фази в негативну, а «падіння вниз» посилилося. Недарма у стародавніх народів Скорпіон вважався символом зради. Це «падіння» закінчилося загибеллю Атлантиди в епоху Лева. На діаграмі (рис.3) цьому епізоду відповідає найнижча ділянка негативної напівхвилі синусоїди.
Діаграма прецесії осі обертання Землі у вигляді синусоїди від епохи Тельця часів Атлантиди (30 410 - 28 250 р. до н.е.), коли відбувся фазовий перехід від мінуса до плюса, від занепаду до підйому, до майбутньої епохи Овна - Агнця (23 590 - 25 750 р. н.е.), коли відбудеться згідно Одкровенню святого Іоанна Богослова Суд Божий.
Після цих подій на Землі стала набирати силу нова популяція (п'ята раса) людства, до якої ми і належимо. Так пройшли епохи Рака, Близнюків і настала епоха Тельця (4 490 - 2 330 р. до н.е.). І знову стався фазовий перехід від мінуса до плюса, від занепаду до підйому. Всякий фазовий перехід є якісним стрибком на енергетичному або фізичному рівні. Це може бути подібним, наприклад, інверсії - зміни полярності магнітних або географічних полюсів. Все це природним чином позначається на подальшій еволюції планети і її людства. Прихід епохи Тельця - це прихід часу відновлення і відтворення життєвих сил на Землі. І ми вже знаємо, що саме з настанням епохи Тельця на Землі стали виникати перші держави. В епоху Овна (2 330 - 170 р. до н.е.) подальший прогрес людства продовжувався, що й відображено на графіку: точка Овна розташована на висхідній ділянці позитивної напівхвилі синусоїди (рис.3). Ця епоха була багата великими історичними подіями, які знайшли своє відображення у Старому Завіті, в індійських «Ведах», перській «Авесті», в міфах різних народів. Тоді ж народилася на Сході нова світова релігія - буддизм. Епоху Овна змінила епоха Риб. На графіку вона теж розташована на висхідній ділянці синусоїди. Ця історична епоха, що почалася народженням двох світових релігій: християнства та ісламу, закінчилася проникненням людини у світ атома, освоєнням ближнього космосу, іншими великими досягненнями в науці і техніці. І ось тепер ми вступили в епоху Водолія. Як і за часів Атлантиди, її початок припадає на верхню ділянку позитивної напівхвилі синусоїди, що також може свідчити про величезний прогрес у науці і техніці. Проте в подальші століття Водолія темпи наукового прогресу, досягнувши певної межі, почнуть сповільнюватися, що призведе до повільного, але затяжного спаду. Підтвердженням тому служить графік. На ньому велика частина епохи Водолія припадає на спадну ділянку позитивної напівхвилі синусоїди. Що ж далі? Графік підказує, що після епохи Водолія повільний, дуже затяжний спад продовжиться. Під його знаком пройде епоха Козерога (4 150 - 6 310 р.), а потім з епохи Стрільця (6 310 - 8 470 р.) настане час Апокаліпсису.
11 вер 2012 о 21:10
Показати всі коментарі (6)
просто не знаю чи варто продовжувати цю тему... а які питання у вас виникають?
09 гру 2011 о 14:57
поки що все зрозуміло, просто сподобалось і хотілось би ще
10 гру 2011 о 02:40
В мене виникло невеличке запитання. А чому епохи знаків зодіаку у Вашій статті перераховуються в протилежному напрямку, аніж ми звикли їх рахувати: не Телець, Близнюки, Рак, а навпаки? Я можу знайти цю інформацію в Інтернеті, але можливо Ви дасте відповідь. Бо то трохи збило мене з пантелику.
30 чер 2017 о 21:30
Країна рукоділля
Олень, олень, тварини, іграшка, декор інтер'єру, гачкування, ручна робота, рукоділля
Олень
1
TanyaL
TanyaL
Рукоділля
комплект  "bridal", браслет, кульчики, комплект, вишивка бісером, бісер, біжутерія, рукоділля, ручна робота
комплект "bridal"
olysia
olysia
Рукоділля
, рукоділля, кераміка, птахи, глина, ручна робота, тварини
Nadia
Nadia
Рукоділля
, кульчики, бант, полімерна глина, біжутерія, рукоділля, ручна робота
Nadja
Nadja
Рукоділля
Країна фотографів
, дівчина, модель, вишиванка, етнокультура, Гуцульщина, гори, природа, фотографія, фотограф
Ruslan
Ruslan
Фотографія
, дівчина, модель, фотограф, фотографія
Newoljaschka
Newoljaschka
Фотографія
, метелик, комахи, тварини, квіти, фотографія, фотограф
Daya
Daya
Фотографія
Країна письменників
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024