Інші нотатки
Переглянули 3
eFJey
eFJey
Melaverde
Melaverde
eFJey
eFJey
0
Нотатка
Без назви
Заради тебе я переверну цей світ
Покорю моря та океани
Зроблю те, що досі зробити я не зміг
Зроблю щасливою до нестями.

О так, ці вірші. Ці примітивні вірші про кохання. Пуста трата часу. Аби на нас звернули увагу, ми будуємо свою думку на білому листку в поетичній формі, а іноді просто прозою. Коли боляче, ми пишемо аби стало трішки легше, щоб цей шматок смутку відчули та прочитали, щоб у римованих рядках люди змогли знайти себе, своє щастя, свій біль. Одне слово може символізувати тиждень прожитого життя. Одна рима рік невдач чи успіху, один вірш все життя. Вміння правильно передати почуття у поетичні сфері дає змогу зрозуміти та пережити те, що пережили інші. Тривоги, ласки, пекло та рай. Вся ця уява - це новий світ, у якому живуть, дя того щоб жити.

Вовком у житті блукаю у степах
З пустою душею та мертвою надією
І лише ніч мене сховає від невдач
Ти колись була моїм життя, але стала мрією.

Між рядками сховане все минуле людини. Коли розчарування приходе на зміну щастю, тоді переплітаються всі можливі стани. Часто змінюється настрій. Суспільство на тебе впливає дуже різко, починає дратувати навіть те, що тобі подобається. Коли людина втрачає єдине щастя, яке тішило її, вона просто починає припиняти існувати морально. Звісно, сенс життя не припиняється. Просто вмирає бажання, до всього ти відносишся практично байдуже. Людині дуже мало треба, щоб відчути оте повноцінне щастя. Просто треба зупинитись та рівні своїх можливостей, цінувати те що маєш, а головне - не нехтувати цим. Коли людина щаслива, тоді вона жива.

Мертве щастя
Мертва душа
Серце у вогні
Думки вже не ті
І життя на межі пітьми

Хоча це все просто показуха, щоб нас пожаліли, коли нам боляче. Нам хочеться чути від друзів, що все буде добре, але самі прекрасно знаємо, що це все ілюзії. Коли втрачається щастя, втрачається віра у краще, втрачається сон. І тоді це все перетворюється у ніщо.
Люди егоїсти. Ми собі створємо проблеми, щоб потім з ними розбиратись. Але тоді вже пізно. Нам не можуть вічно пробачати нашу необачність, зловживання та настирливість.
Одним словом щастя будує нашу власну долю, але іноді це зовсім зайве....
11 січ 2013 о 22:10
Ще немає жодного коментаря
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024