Інші нотатки
Переглянули 14
Fiorita
Fiorita
Fiorita
Fiorita
Dia
Dia
Melaverde
Melaverde
Uliana
Uliana
lord_Hegal
lord_Hegal
eFJey
eFJey
Victoria
Victoria
Claire
Claire
0
Нотатка
Романтична історія про смайлик (Чорний гумор)
Жили типу короче три людини. Хлопчик, дівчина і смайлік. Типу ось такий ")" .
Одного разу, коли хлопчик переписувався з дівчинкою він хотів в кінці свого речення поставити смайлік. Ось типу такий ")" Але ця кнопка на клавіатурі випала і попала в пекло.
Хлопчик почав кричати, битись головою об стінку, блювати. Короче через це, що не було смайлика.
І він віришив ризикнути і відправив повідомлення без смайлика. Типу без цього ")".
Тоді дівчинка розлютилась. Бо не помітила смайлика. Типу ось цього ")". Вона теж почала битись головою об стінку. Її нервувало, що немає смайлика. Тоді вона пише хлопчику повідомлення - "А де смайлик?" Коли хлопець прочитав, він зрозумів, що вона запитує про смайлик. Але смайлика там не було. І від тій дівчинці відписує. " Пробач, але смайлик попав у пекло і більше він не повернеться.
" О Господи! " скрикнула дівчина. Вона не вірила, що смайлика вже немає в живих. В неї була депресія. І вона взяла шприц і набрала котячої крові і добавила її до своєї. Вона думала, що це їй допоможе.
Тоді коли їй стало погано і почала крутитись голова, дівчинка набралась сміливості і запитала хлопця." ти мене кохаєш?" Прочитавши це, хлопчик відповів : Нєа, бо я тебе навіть не знаю"
З такої неочікуваної відповіді дівчина відрубала собі палець. І почала ним набирати буквочки на клавіатурі. А хлопчикові вже було байдуже, адже він кохав іншу дівчинку, яка вчилась у протилежному класі його школи. Але то все хєрня і не важливо. Важливо те, чи повернеться це загадковий смайлик?
з п*яти літрів крові, які блукали у дівчинці залишились лише дві. Їй було погано. Адже вона помирала. "Прийди і врятуй мене" - написала дівчинка хлопчику. Той не ростірявся і прийшов у другу кімнату, та перерізав дівчинці горло. І та з усмішкою упала на землю. І тут з ненацька появився смайлик.: "ти що сучий сину наробив,а ?" - запитав він хлопчика. Той знизив плечима.
"Це була моя зведена сестра по татові мамі і донці есмеральді, п*яте коліно волосатої ноги" -
Хлопчику знову знизив плечима. Тоді смайлик витягнув пістоля і застрелився. І його мізги сплелися з трупом дівчинки. А хлопчик, витягнувши з кишені "Скітлс" попрямув в свою кімнату. у його серці палала любов. Завтра він знову буде робити добро...
11 січ 2013 о 22:28
Я в шоці А що найцікавіше я таки відшукала тут мораль між рядочків Багато-хто під виглядом добра робить жахливі речі
29 бер 2013 о 08:07
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024