Nazariy Nazariy Shnicar
02 лип 2015 о 09:32
Nazariy Nazariy Shnicar
Друзі 0
Ще немає друзів
« .., гаси світло! »
переглянути статуси
з: Украина, Львов
з нами з: 06 тра 2015 о 21:55
Nazariy
Друзі, як ви ставитеся до електронних записників? А до паперових? Не дивлячись на технічний прогрес і свіжоспечені електронні та цифрові новинки, все ж багатьом з нас зручніше користуватися звичайним паперовим записником і олівцем. І навіть якщо цифрові записники стануть ще доступніші (з матеріальної точки зору), впевнений, навіть тоді паперові записники не вийдуть з моди, принаймні серед тих, хто цінує і любить теплий дотик паперу і дерева, приємний шурхіт сторінок і шкрябання грифеля.
А хто з нас хоч раз не медитував над перегортанням сторінок в записнику, хто не гриз тупий кінець олівця в мозковому штурмі геніальних ідей — хіба це було б можливим з електронним записником?
Та якщо б і так, все ж це була б лише імітація...
Та й вірші приємніше писати в паперовому записнику, а ескізи намальовані на папері виглядають особливо правдивими і щирими.
Паперові записники і олівці зберігають не лише наші нагадування і плани на майбутнє, але й наші мрії, стани душі і серця, сподівання і надії — як не крути, але вони наші помічники і представники у всіх життєвих справах.
І так само як і наш, їхній зовнішній вигляд розповідає про нас відверто і багато. Тож, їхній достойний "одяг" і вигляд — справа серйозна!
зображення зі стіни Nazariy
показати повністю
08 тра 2015 о 17:29
|
Поширити
4
SOWÁ
Рукоділля
01 чер 2015 о 00:36
19
with love
Рукоділля
08 тра 2015 о 17:19
Хобі та Інтереси
Сталась помилка при завантаженні даних
Ще не заповнено
Ще немає статтей
Ще немає нотаток
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024