Порном'ясорубка
( нанодетектив із елементами хорору, еротики, психозу)

Так зорі стали,
І карти впали.
Мене підняли
…і я пішов.

Надгризене, обслинене, засмаркане пеценько ніжно ворушило пальчиками, струшуючи просонні ранкові крихточки із свого тепленького животика і мріяло, аж похрустували вівсяні м’язики. Інші м’якенькі печенька тихенько сонно тулилися, до нашого печенька, обіймали його своїми борошняними, колосистими руценьками і так лагідно лагідно терлися об своїми шорхатими животиками. А ще, хто був сміливіший, споміж крекерів то так собі обережно просовував пальчикату ніжку і легенько скоботав нашого вівсяника у надгрудьї над грудьми, підротьї під ротом, на піддуп’ї в гузило.
ПеченьКО поплямкав губами, полоскотав ніс і заслинив найближчих побратимів, що печеніли по сусідству і перевернувся на другий бік душитися в кульку – хропів туди-сюди засмоктуючи і відсмоктуючи целофанову плівку. І при цьому сичали-лунали характерні стогони як при жертвоудуш’ї при ночнопор’ї при повертасамододом’ї.
Тут величезна загребуща рука із мутагенними, аномальними всеберущими відростами в блискучих шоломах, які самі по собі невгавно ворушилися пірвала плесо загуслого спокою. Вторгнення тривало. Ого-пальці, вони ж страшенно здоровенні грибонарости, почали пробирати лабіринти целофанових складок. Ворог упирався все ближче. І ближче. Нижче і нижче. Harder and harder. Tighter and tighter тугіше і всетугіше. Вже майже мацав за живе!! І от тобі на! Длань, сочевиця і всяка пашниця, корки, пацьорки, старі помідори! Шрапнель тобі в тазоблок! Снаряди тобі дишло! Скривись тобі в горлоотвір мамонт ти попоцоватий сизо-жовто-зизуватий! Якби я знав, - рекло пченько, що ти мене за хавло маєш – тобі б куріпку відкрутив…поправ, відсмажив і пришив. Ти би тоді ходив і плакав, лем батькам би кудкудакав голов сраков. Ну й чудак ти! Куди прешся на драбину, коли одноногий? Хіба лізуть на калину з пошуками Бога?
По полю пробігає маленький снопик, розмахуючи соломи жмуттям – своїми снопоручками. За ним біжать три товстіші, далебі більші зрілоснопи. А назустріч їм повзе косар волочачи свої снопоніжки, чіпляючись сокирою за землю і пускаючи хвильки мов хробак тілом. Здається, що у старого нема хребта. Аж нє! Є, хребет доганяє його, звиваючись мов гадюка – і вже перебуває на півдорозі від стайні до грядки з бур’янобаклажанами. Новий вид до речі. Селекцію провів присноблаженний у ласці нехлюйства і розбалабайства, нероба Трохим Трухном. Так от: хребет лізе, кобзар грає, косар лізе, снопики ґвалтують маленького снопика, в бобіку дилькотить тіло, розфасоване дві годити тому, нерухомо закабаненене поміж дверцятами вузесенької кабіни волгобобіка. Островка простягнула руки донеба і волає. Збоку кріт-вірастюк, надригається тягнучи цілу бульбину, щоб загатити мишам вихід з земледірки. Ото радості буде, як вони там поздихають, задушаться і будут довго смердіти. Ото нахохочемся. Друг його, інвалід пацюк, слабий на хвіст(так трохи накульгує), ядуче посмішкою вкрившись, злостиво потирає яйця, що позичив у місцевої Курки Гребінчики Яйценоски рекордсменки, що затоптала вже 3 кугута і нещодавно на одній з останніх прескудкудакань заявила, що не збирається зупинятися і готова утверджувати курофемінізм і давати відсіч усім горе-топтунам пгівнюкам.
Маленький снопик із закровавленими ніжками поточився і впав у траву. Трава прикрилася газетою і почала свою чорну справу. Чорна справа в цей час сиділа в кутку і бавилася з гантелями. Гантелі вже з усіма домовилися і тепер спокійно спочивали погойдуючись в м’язоспраглих руках чорносправи. Раптом з тунелю вибігає гігантський зашлагбаумлений матрос Здоровенний Капець і робить всім піпець.
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 04 січ 2013 о 11:35
Показати всі коментарі (4)
Snt.N., За моїм спостереженням в українмовній літературі надто мало бойовиків, хоррорів, сюрреалістичної еротики, чорного гумору та пристрасного бурлеску. Не варто зациклюватися на логічній послідовності тексту - краще насолоджуватися калейдоскопом образів, що десятками виринають і зникають як під час хімічної реакції. Милувати око тим, як еволюціонує і переливається стиль мови. Тут вся фішка у формі. Хоча звісно у тексті є багато алюзій і посилань до інших відомих витворів мистецтва.
06 січ 2013 о 06:59
Друже, ти майстер сюрреалістичної еротики! Така собі вистава для фантазії...
Звісно - це не для людей без фантазії - адже читаючи дуже не просто щось уявляти! Але коли добре придивитися - рівень каледоскопізму зашкалює!
28 лют 2013 о 21:02
Red_Forest, я обожнюю авторів, котрі у творах провокують феєрію у міазмах фантазії і шаленію від читачів, котрі здатні прочитати і уявити значно більше, ніж взагалі є написано. Холодний текст і фіксовані догматичні смисли - це для старперів(з усією до них повагою)
01 бер 2013 о 01:11
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024