Комплект "Медуза Горгона", рукоділля, полімерна глина, кульчики, кулон, метал, комплект, ручна робота
land icon
18
view icon
Рукоділля 01 лис 2016 о 17:06

Комплект "Медуза Горгона"

Колись, в описі свого вироби, я вже згадувала про Медузу Горгону.
Історія насправді, сумна (
Сумна бо, спочатку ця дівчина була жертвою посягань з боку Посейдона. В той момент Медуза була жрицею храму богині Афіни (богиня знань, мистецтв і ремесел, діва-войовниця, покровителька міст і держав, наук і майстерності, розуму, вправності, винахідливості), найбільш шанована з богинь Стародавньої Греції. Так ось, рятуючись від гвалтівника-Посейдона, вона сподівалася знайти притулок і захист у храмі своєї богині ... Не той випадок((
Афіна не тільки не допомогла бідній Медузі (з дуууже красивим волоссям), вона ще й перетворила її волосся в смертельних гідр!
Більш того, за допомогою Афіни і Гермеса, Персей убив нещасну ... і став Хероєм.. (в момент вбивства, Медуза була вагітною від Посейдона, з обезголовленого тіла Медузи з потоком крові вийшли її діти від Посейдона - велетень Хрісаор (батько трьохтєлого Гериона) і крилатий кінь Пегас. А з потоку крові, що пролилася в океан, з'явилися корали. Але кров Медузи Горгони подарувала не тільки корали, але і мала чарівну силу. Афіна дала Асклепію кров, що витекла з жил горгони Медузи. Кров, яка текла з лівої частини, несла смерть, а з правої - використовувалася Асклепієм для порятунку людей.
Ось так ... створити з нормальною, хорошої дівчини чудовисько, вбити її а потім розібрати її "на органи"! Несправедливо і жорстоко!
Ось тому, я і створила цей комплект "Медуза Горгона", як нагадування, що не треба робити з жінки чудовисько, її треба любити, цінувати, поважати і обожнювати, щоб потім не було страшних і сумних історій!)
полімерна глина, шкіра, металева фурнітура
Чарівно й загадково і, звісно, трохи сумно.
01 лис 2016 о 17:25
Allochka, Але ми знаємо і пам*ятаємо.
А головне, робимо висновки)))
01 лис 2016 о 17:29
Подібні роботи
Орнаментик, ручна робота, сережки, бісер, полімерна глина, узор, рукоділля, біжутерія
Орнаментик
Az_tetyana
Az_tetyana
Рукоділля
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024