Спогади..

image
Спогади.. Їх так багато протягом всього життя.. Всі моменти, які ми пережили або проживаємо..
Всі почуття,погляди,пестощі,веселощі,дитячі пустощі.. Момети адості, суму і багато інших.. Все це закарбовується в нашій памяті назавжди.. Всі люди,слова,пісні, що повязані з ними.. Навіть банальні серіали чи фільми , що переглядали разом.. Всі знайомі, друзі, колишні.. Перше кохання, єдиний і коханий.. Все це - невідємна частина нас.. З усіх наших ставлень, вчинків і навіть думок формуємось самі МИ! Усе, що коли небудь змусило нас відчути якісь почуття.. І не важливо чи це був біль, чи сум, чи сльози, чи позитивна енергія..
Все оце - спогади.. Ми без них ніщо.. Тому ніколи не забувайте тих, хто змусив вас відчути хоч якесь з цих почуттів.. В нашій старості одне , що нам залишиться - це згадувати всі моменти нашого життя..
Спогади - безцінна річ.. Адже, навіть коли нас нестане, спогади про нас залишаться.. Вони - ніколи не покинуть цей світ !
Хіба не це можна назвати вічним життям ??

by Nika ♥
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 24 січ 2013 о 09:24
06 лют 2013 о 01:30
gelly, ))
06 лют 2013 о 01:32
Анонім Критика
Спогади - це пам'ять, що маємо ми про себе й інших, це пам'ять інших про нас. Справді, є спогади, що живуть вічно. Виправте "Радості", "пам'яті", "невід'ємна".
17 лют 2016 о 17:23
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024