МАНІФЕСТ ГЕНІАЛА

Епіграф: Насклеяв капців на три зими. Тепер підзбираю наклейки і легалізую в школі наперстки.

Перша умова геніальності, це коли кожне твоє слово наскрізь і ще на пів літри ГЕНІАЛЬНЕ. Або ти принаймні абсолютно як впевнений так із такою ж силою відкриваєш на це очі своїм знайомим.
Друге, це коли ти можеш всю теорію НЛП закодувати в короткий месидж із 30-ти слів і записати її у попередньому реченні.
Коли ти можеш встановлювати зв’язок з людиною - брати від неї все і давати їй все. Тобто коли пропускна можливість вашого обміну зависає у точці екстремуму і повільно із геометричною прогресією, детермінованою часом, стабільно і невпинно зростає. Це коли сила інерції, позбутись якої не можливо максимально геніально тобою, приручена, пристосована і адаптована під твою мету і потреба. Коли не ти адаптовуєшся, а просто за горло адаптовуєш світ під себе. Ти як Уїл Сміт, на співбесіді в люди-в-чорному присуваєш до себе гігантських стіл, тоді коли всі просто горбляться і каракуляють на колінах свої анкети.
Коли побачивши назавтра нині ввечері список літератури із 8-ми пунктів, кожним з яких є повноцінний фоліантище тотально просякнутий, водою ти навіть не пирскнувши сміхом, ба більше – навіть не блікнувши легенько посмішкою просто продовжує робити те, що приносить тобі кайф. Отоді ти мій друг, а ім’я твоє – Геніал. І таких як ти – ЛЕГІОН. У тобі самому.

Також ти геніальний якщо маєш в шухляді написане хоча б одне речення як попереднє. Навіть якщо нема, то ти всеодно мимоволі станш генієм, якщо зрозумієш, усвідомиш, провідчуєш і почнеш втілювати в життя сенси і смисли цього документу. Навіть не так. Радше коли саме поняття життя взагалі перестає інсувати, а сенси та ідеї стають тим, що ти колись так палко і ревно називав життям.


Майстерність це коли внаслідок практики починаєш бачити зайві слова, які можна викинути. Коли ж просто у запалі забуваєш і їх бачити і придумувати, тоді вже пиши ГЕНІАЛЬНІСТЬ.

Коли замість срачки-поносу в погоні за щастям ти пів-дня возишся з дрелькою, щоб вперше повісити тумбочку – тоді ти геніальний. Геніальний ти і тоді, коли не розмінюєшся і не розмінюєш, і взагалі сприяєш щоб ніхто не розмінювався.



Тобі цікавіше з собою, ніж з ними, але при цьому ти постійно з кимось, але навіть і при цьому ти всеодно встигаєш записувати все придумане. Чим більше ти стенографуєш сам себе із вірою у високе, вартісне, тим більше псуючи папір ти забруднюєш вічність


Для геніальності немає рецепту. Він не існує. Але я його виробив. Бо так треба. - голосом ізверху. Добре і правильно змушувати і нав’язувати у цьому житті багацько речей мільйонам людей. Тоді хоча б кілька стануть геніалами.


P.S. І ніколи не плутайте геніалів і геніїв. Між ними колосальна і майже – різниця. Якщо назбирається 20 коментів і я побачу що ця стаття комусь потрібна і здатна щось змінити. Я дам чітке визначення і геніально здавалось би розмежую ці поняття. Викладу про це свої думки та загальні теорії, що вже існують. Проте не намагайтеся відшукати це самі. Я приблизно прикинув і вийшло, що середньостатистичному і випадковому чуваку, який натрапить і прочитаю цю статтю піде близько 7-ми повноцінних годин безперервного пошуку, щоб знайти чи дуже наблизитися до джерел з цього питання використовуючи Bing. В інших пошуковиках шансів ще менше. Тому легше, швидше і ефективніше підмовити знайомих для тролофуду в коментопотоці. (Це я так дратую і кидаю вам виклик. Кожен його прийме по-своєму. Решта навіть не почують мінімального шепоту, чи сюрчання чогось дитинного в траві на полі де пасли корів. А хто не пас і не жив в селі – взагалі пропаща людина!)
Гудалака!(Goodl uck)

Cловничок: гудалака – тип людей, що схиблені на побажаннях добра, щастя та успіху у будь чому, щоб ти не робив. Такі навіть не дадуть тобі піти посрати, щоб ні пухнути, ні пернути. К чорту їх, к чорту. Як повідомляє Віканьюз, переважно у них ’гнилі зуби, аж надто приємно-почищений запах із рота. По цій же причині, що власне і видає їх, та стан їх зубів, так само як і те, що вони надто пізно схаменулися. Як то кажуть в сердючківцях, і часто поза ними: ТВІЙ ПОЇЗД ПІШОВ, А ЗУБИ ЗОГНИЛИ.
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 25 лют 2013 о 04:02
хоч буду знати вже, що то таке - Геніал, дякую. Бо до першоджерел руки не доходять
25 лют 2013 о 05:33
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024