Сон чи реальність?

- Ти кохаєш мене? – запитав я
Ми лежали на білому піску, від якого віяло янгольським теплом. Велика тінь, падала від пальми й накривала наші тіла. Легенький морський бриз доносив до вух крик чайок, які зграями ловили рибу. Сонце стомлено хилилось на захід й здавалось ніби воно позіхало останнім промінням світла.
Я дивився в її малахітові очі, які чарували мене своєю квітковою красою. Цей погляд змушував моя серце тремтіти немов осиковий листок. П’янка посмішка дурманила мій розум й примушувала мене віддатись солодкому блаженству. Своїми руками я пестив її оголену спину на якій грали вечірні зайчики світла.
Вона мовчала. А я терпів цей звук німих, чекаючи на єдине слово.
- Так – зринуло з її пухких губ
А думка рвала мозок… Сон чи реальність?
Проте… мені зараз байдуже… Я насолоджуюсь нею у світі де панує страх перед невизначеним майбутнім. У світі де кожен намагається зжерти слабшого. У світі нескінчених війн і голоду. У світі де зелена чума пожирає душі кожного хто поклоняється їй. У світі де ріки розносять отруту. У світі де перемагає зло, а добро кволе мов недоношене дитя.
Проте… мені байдуже. Я насолоджуюсь нею у світі де панує жага до кращого. У світі де досі панує радість за ближнього свого. У світі де кохання - це не тільки хімічні реакції в мозку. У світі де кохання цнотливе й незабруднене почуття. У світі де яблука це фрукт а не бренд.
Сон чи реальність?
Йдемо купатись? – пальцями рук розпушувала золотавий пісок
Йдемо – прошепотів їй на вухо
Море прийняло нас у свої широкі обійми. Ми здіймалися над хвилями мов маленький острівець надії. Надії на майбутнє. Її руки обвили мою шию. Наші вуста сплелись в жагучому поцілунку. Я пірнув разом із нею в сон насолоди. А думка промовляє. Реальність…
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 30 вер 2013 о 21:02
Показати всі коментарі (4)
Радий, що сподобалось
01 жов 2013 о 05:44
09 січ 2014 о 20:45
Allochka Критика
У режимі сну гарно описано почуття, емоції, переживання, насолоду. Цей сон у певній мірі - втілення реальності, а реальність - теж своєрідний сон.
02 чер 2016 о 22:02
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024