Єва. Розділ 1

- Ходім, я знаю куди! – в моїй руці його волога лапа.
Завжди любила, коли в чоловіків були грубі руки. З довгими пальцями і широкою долонею. І щоб з тильного боку були вени нерівними буграми. Люблю тверді, міцні і шорсткі чоловічі руки.
- Впевненна ? – почулось з-заду. Я хіхікнула і скривила п’яні губи :
- Повір !
Люблю корпоративи в своєму офісі. І невеличку коморку в кінці коридору на першому поверсі. Я затягла його туди і, з гуркотом захлопнувши двері, вп’ялася в губи. Він, мабуть, думав, що неперевершений коханець. Цілував мене палко, захлинаючись, наче оскаженілий. Думав, мабуть, що це так класно, коли в партнерки залишається в його слині губи, кінчик носа і підборіддя. Цілував ( чи облизував ) він мене, міцно закривши очі і прицмакуючи, нагадуючи спраглого бульдога. Хотілось витерти його слюні і піти, але його велика і волога долоня прослизнула мені під спідницю. Як завжди, всередині напряглась невидима струна, яка від кожного його руху вібрувала і змушувала дихати глибше. Він грубо зжав праву сідницю і я інстинктивно подалась вперед, обхопивши його ногою і даючи повну волю. Так. Я не помилилась, коли для сексу обрала саме Сашка. Як для програміста він був занадто тупим і занадто накаченим. Але мене його клепка не дуже цікавить. Мені з ним дітей не ростити. Головне – що він зараз робить. І його дії мене повністю влаштовують.
Він по-звірячому хапав мене руками за всі мої випуклості, переривисто дихав перегаром в шию, судомно намагався задерти вузьку спідницю. Я йому не заважала, але і не допомагала. А він заводився від цього ще більше. Нарешті, спідниця піддалась і злетіла догори, оголивши мій округлий зад. Я ніколи не страждала особливою худобою, мала в міру округлі форми. Як казав мій друг : «Ти – занадто апетитна, щоб тебе не хотіти». Тому, мабуть, я і могла причарувати любого, хто мені сподобається.
Сашко божеволів, стискаючи до болю мої сідниці. Обціловував шию, груди. Ґудзики від робочої блузи розлетілись по всій коморці, але мене це мало хвилювало. Я віддавалась повністю блаженством. В мені з самого дитинства було присутнє страшенно марнославство і самозакоханість. Я божеволіла від того, якими поглядами мене проводжали старшокласники у школі, як хтиво зазирали в декольте викладачі в університеті, як озирався услід теперішній начальник. Мені солодко лестили п’яні сповіді куроподібних псевдо подруг про те, як вони мене вважали сукою, а я виявилась такою класною подругою. Іноді, від надмірної уваги аж в грудях все завмирало і тверділи соски.
Так. Мене збуджує слава і заводить обожнення такої нескромної персони, як я кохана .
Мені швидко набридла ця невміла ( з боку Сашка ) прелюдія. Я була занадто втомлена і просто хотіла чистого, грубого сексу. Вхопивши його за ремінь, швидко справилась із неслухняною застібкою. Важкі джинси впали додолу. Я оцінила розмір бугра на боксерах і подумки всміхнулась. Сьогоднішній секс мені повинен сподобатись. Я різко притулилась до нього так, що член відчутно вперся мені в пупок. Всім тілом притисла Сашка до стелажів, яких було безліч в цій комірчині, і охопивши його ногою, прослизнула рукою в труси. З грудей хлопця вирвався якийсь звірячий хрип і він, схопивши мене за горло, оскаженіло вп’явся в губи. Якби я не влила в себе стільки алкоголю, то, можливо, злякалась би такого вияву пристрасті. Але мене це лише завело ще більше. Я взяла його гарячий член в руку і відчутно стисла. Сашко загарчав і шарпнув мене за стрінги. Тонка тканина натяглась і лопнула, залишивши на тілі червону смугу. Я вже вся трепетала від очікування. У вухах шалено гупав пульс, а губи потерпли. Я безтямно вчепилась в його шию, а він схопивши мене за сідниці, висадив на себе. Міцно обхопивши його ногами за торс, я прикрила очі і завмерла. За мить він так різко ввійшов у мене, що я аж охнула і широко розкрила. В пустій голові пронеслась думка «ОГО!». Боже, як я люблю такі моменти. Кому надіслати листівку з подякою за те, що в мене є вагіна ?
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 16 кві 2014 о 23:39
Показати всі коментарі (7)
She
Eva_Prus, надіюсь його скоро прочитати)
17 кві 2014 о 07:19
охох гаряча відвертість і елементи еротики. «Ти – занадто апетитна, щоб тебе не хотіти». - здається весною це найбільша проблема)
Опис Сашка - занадто тупий і накачений. Хм, наводить на роздуми. Вашій головній героїні важливий лише секс. А я то думала 21 століття цінить лише обгортку. Ну а сцена де розлітаються гудзики більше нагадує "взяття силою". Чистий, грубий секс - ох, таке відчуття що ви написали чергову картину про німфоманку.
18 кві 2014 о 06:52
gelly, Хах) в Єві таке прослідковується )
18 кві 2014 о 06:54
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024