Без назви №32

Ти і я. Ми з тобою давно знайомі. Трохи більше ніж століття. Ти мене доповнюєш, а я тебе. Я зубна щітка, ти моя зубна паста. Я придурок, ти ідіотка. Я салат олів'є без горошка, бо деякі не люблять горошок, а ти той самий горошок, і я тебе люблю.
Коли я тобі скажу, що хочу від тебе дітей. Я хочу дочку. Таку маленьку принцесу, яка буде сміятися і тріпати мені нерви, за яку я буду переживати і яку я буду любити так, на скільки позволяє любов.
Я хочу щоб ти стала моєю королевою. Щоб ти увійшла у мій власний світ. Стань повітрям, котре я ковтатиму. Стань водою, якою я не нап'юсь ніколи. Стань мною, а я стану тобою. Ми станемо сім'єю.
Одного разу я боявся, що я стану сліпий. Що я більше не побачу тебе і не зможу знайти твої губи, для того щоб змочити їх своїми. Що моя мрія так буде близько, а я навіть не зможу до неї торкнутись. Що я буду бігти і впаду. Але я не впав, я прокинувся, а поруч ти. Така красива, така моя, така одна. І я тебе не будив. Ти ще дивишся сни, ну й дивись.
Я приготував сніданок. Я танцював. Я був щасливий. Я був собою.
З часом ти прокинулась. Прийшла до мене на кухню. Я тебе торкнувся, ти зробила те саме. Я поцілував тебе, ти дурачилась. Я кохаю тебе, а ти мене більше. Останній раз я був таким щасливим ніколи.
До кухні забігає наша доця. Біжить до нас і сміється дитячим неперевершеним сміхом. Вона тулиться до нас. Я колю її щетиною, а ти цілуєш її душу. Тоді наступає вечір, а за ним стукає у гості ніч. І я знаю, що завтра я буду таким щасливим, як сьогодні. Бо я живу, бо я люблю.
бла бла бла
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 21 кві 2014 о 05:45
"Стань повітрям, котре я ковтатиму. Стань водою, якою я не нап'юсь ніколи. Стань мною, а я стану тобою. "- ось це так гарно звучить!))) найкращі рядки)))
21 кві 2014 о 21:29
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024