Єва. Розділ 5. Частина 1

- Що блять «Єво» ?! – визвірилась я
Сашко стояв, опершись на кухонне підвіконня, а я сиділа навпроти, обхопивши чашку з кавою обома руками.
- Ти доросла людина. Чого ти себе ведеш, наче тобі 17 років ? – він вже близько 15 хв. витрахував мені мізки за вчорашню п’янку.
- Ейей! Хлопче, збавляй! Обійдусь без лекції. За те, що приїхав – дякую, а от повчати мене не треба.
- Єво!
- Саш, я якось неясно виразилась ? – я втомлено прикрила очі. Сашко мене ледь добудився, коли приїхав уночі. Мене виключило прямо на підлозі. Але я прокинулась, бо він наорював на телефон безперестанку. Казав, що якби не відкрила – виломив би двері.
- Давай без фокусів. Я не хочу, щоб ти так бухала.
У мене полізли на лоба очі
- Перепрошую. Ти не хочеш ? А коли це ми розписались ?
- Якщо ти моя дівчина, то повинна трохи прислухатися до мене. Добре ?
Від несподіванки кава пішла не в те горло і я закашлялась:
- Що блять?? Саш, з тобою все нормально ? Я – твоя дівчина ?! Ти – адекватний ?! Те, що я з тобою декілька разів переспала – ще нічого не означає! Ми не пара і ніколи не будемо нею. Ми ПРОСТО ТРАХАЄМОСЬ і все. Чистий секс. Без обов’язків і якихось правил
- Що, вибач ? – Сашко округлив очі
- Те що чув! Не смію затримувати.
- В такому випадку, Євочко, наступного разу, як нап’єшся в хлам або зачухається пизда і треба буде, щоб тебе виїбали добряче – телефонуй до когось іншого. На все добре.
За мить я почула, як хряпнули вхідні двері і знизала плечима. Дурень. Подумаєш – правду сказала. Ображатись чого. Я дістала цигарку і затяглась. На пам'ять чомусь прийшов Євген – син шефа. Як би з ним пересіктись ? Я просто повинна його підчепити!
Мабуть, виникає питання – скільки ж йобарів було в цієї Єви ? То я от що скажу – то щоб порахувати, треба сісти і довгенько згадувати. Але скільки разів я того не робила, постійно когось забуду. А ще ж були такі ситуації, що я й не пам’ятала – чи був секс, чи просто прелюдія. Ні, в мене з пам’яттю все нормально, окрім тих випадків, коли я несвідома – себто, або обдовбана в хлам, або п’яна, як чіп. Тих молодих людей запам’ятати мені було б дуже важко. Ну, це якщо говорити про тих партнерів, котрі мають член. А от, якщо говорити про прекрасну стать, то в мене таких подруг було всього дві. Я можу згадувати про це вічно, бо відчуття – незабутні. Все таки, жінка жінку розуміє набагато краще, аніж чоловік.
Ну, не буду довго тягнути гуму. Сталося це після 2 курсу. Літом, з друзями, ми вирішили рванути відпочивати в гори. Так-так! в Карпати! Компанія наша була великою : декілька чоловік з мого курсу і з десяток знайомих по роботі. Була з нами одна чудова дівчинка – Настенька. От я так її називаю, бо по-іншому на неї не скажеш .Вона не Настя, і тим більше не Анастасія, а саме – Настенька. Трішки розкажу про неї. Вона на рік за мене молодша, вчилась на ін.язі. Не знаю чим саме вона мені сподобалась – невисока( близько 158 см), тендітної статури – я б сказала, навіть, худощавої. Мала бліду шкіру, величезні каро-чорні очі, і густе, хвилясте волосся. Скромна до неможливості, в компанії не можна було з неї витягнути й слова. Але як то говориться – в тихому омуті.
Їхали ми на захід потягом, і добряче таки напились. Вона теж пила. Близько 2 години, коли всі вже порозбрідалися по своїм купе і в нашому ( де була п’янка) залишилось 5 чоловік – мої одногрупники і вона. Мене добряче вже штормило. Я не виношу поїздки в потязі. Це дуже стомлює і я була в постійному страхові, що ми зійдемо з колій і мій труп опізнають лише по татуюванні на ребрах. Ближче до суті. Близько 2 години я пішла в тамбур курити. Потяг був не з найкращих і хитало добряче. Та ще й випитий коньяк трохи віднімав ноги.
Отже, я вийшла в тамбур. Ледь встигла затягнутись, як стукнули двері і я побачила Настеньку. Вона трималась за стіни, і було видно, що навіть та невелика доза, яку вона випила, добряче стукнула їй в голову. Здоровенні очиці блищали, і вона без кінця облизувала червоні, вузенькі губки.
- Єво, в тебе сигарета буде ?
- А ти хіба куриш ?
- Ні. І не вмію. Хочу спробувати. – вона підійшла до мене впритул, і вхопилась за руку, бо потягом добряче смикнуло вбік. Я відчула її запах. Вона пахла невинністю і весняною травою, яку тільки намочив дощ. Я за неї вища буквально на 5 см, і тому ми біли майже на рівні. Я поглянула прямо в ці чорні очиці.
- Хочеш спробувати ?
Вона знову облизала губи і сиплим голоском видихнула:
- Так, навчи мене.
Я, на відриваючи погляду від неї затягнулась і, припавши до цих невинних губенят, впустила в неї дим. Вона його ковтнула і видихнула. В мене у скронях пульсувала кров, а по тілу побігли мурашки.
Дівчина кліпнула. Я побачила, як важко почали здійматися її груденята. Вона шепнула :
- Ще !
Я провела рукою по її щоці. Настенька закрила очі і тернулась об долоню, як кошеня. Я знову легенько торкнулась її губ своїми. Дівчина подалась вперед і її рука лягла мені на груди. Інша ковзнула по шиї і вчепилась у волосся. Я вже закипала. Цигарка випала з руки, я машинально наступила на неї, загасивши. А рука, яка звільнилась, лягла їй на поясницю. Настенька вся тремтіла. Сміливіше вона почала впиватись мені в губи, руки шарили по всьому тілу, змушуючи мене мокріти. Її гостренький язичок проник в рота і творив там приємні речі. Дівчина завелась не на жарт, шарпнувши, вона притисла мене коліном до стіни. Я піддавалась їй, і мені це подобалось. Її тоненька сукенка задерлась і моя рука без труднощів нащупала тоненькі трусики. Я безтямно погладжувала її мале попеня, а Настенька, завівшись до краю , кусала мені губи, дихаючи так, наче пробігла Марафонську дистанцію. Моя рука прослизнула у її, уже вологі, трусики. Вона була гарячою і такою жаданою. Хотілось впасти на коліна і обціловувати її бліде, невинне тіло. Але це ж тамбур в потязі! Як ?! Моя рука пестила її, а дівчина пристрасно цілувала мене, міцно замруживши очі. Мої пальці сковзнули в неї і дівчина, застогнавши, вигнулась. Ще декілька митей і дівча забилось в оргазмі. І притисла її до себе, а вона тяжко дихала мені в шию, зводячи цим з розуму. Коли вона трішки отямилась, я її відпустила. Відійшовши на крок, вона кліпала на мене чорними очицями, і її щічки вкрились сором’язливим рум’янцем .Я протягла їй цигарку:
- Вперше ?
- Так! – видихнула вона і взяла в мене цигарку тремтячим рученям.
- Ти цнотлива ?
Настенька кивнула і затяглась. В неї вийшло і вона, навіть, стримала кашель. Докурювали мовчки. Я розглядала її, намагаючись запам’ятати кожну деталь, а вона ховала очі і дрібно тремтіла. Я загасила цигарку об стіну і пішла до дверей, залишивши її саму. Потім різко повернулась, підійшла, взяла за підборіддя і смачно поцілувала її у вологі губенята:
- Приїдемо – заходь на чай.
- Я обов’язково зайду, Єво – муркнула вона у відповідь і я з чистим серцем пішла до себе в купе.
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 22 кві 2014 о 11:19
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024