Трохи закоханіший

Іноді роздуми розбивають наші сподівання і надії. Чим довше ти наважуєшся, тим менше шансів на успіх. Це як на полі бою, коли стоїш обличчям до свого ворога. Поки цілишся, роздумуючи, як би це краще вистрелити, щоб куля ввійшла у противника граціозно, у самісінький центр тіла і на́мертво, він вже встигне вбити тебе тричі.

Одного непримітного вечора ти, як завжди, слухатимеш музику. Але саме в цей вечір у вуха напрошуватиметься лише лірика. І ти, окрилений почуттями, нарешті наважишся подзвонити до неї. Ти б хотів вилити душу зразу, з першого слова, сказати, як довго ти за нею пропадаєш. Але прекрасно розумієш, що потрібно зібратися з думками хоча б для того, щоб вимовити таке по-простому непросте "привіт". Ім'я за ім'ям, ти поступово наближаєшся до її номера у списку.

Тим часом у голові змії в'ються, ніби у джунглях. Але ж знаєш, що після того, як вона зніме слухавку, все буде зовсім не так, змії перетворяться у сонечка у безмежному незайманому полі.

Одне натискання на кнопку виклику - і ти завмираєш. Єдиною ознакою того, що ти ще живий, є твоє невгамовне серце, яке, здається, зараз проб'є твою грудну клітку. "Ваш абонент поза зоною досяжності", - відповіла бездушна істота. Лише секунди стало достатньо для того, щоб грудна клітка стала тюремною камерою для твоїх почуттів. Щойно слова самі рвались назовні, а тепер вже все, бажання залишилось замкненим за ґратами. І, мабуть, на довгий термін.

А все могло би бути по-іншому, якби ти був трохи сміливіший, божевільніший і, можливо... закоханіший. Значить, не так вона тобі потрібна, якщо ти допустився до розмови з оператором. У кінцевому результаті ти залишився зі зміями, які так і не перетворились у сонечка, і з грудною-тюремною кліткою для одного в'язня.

А вона таки чекала твого дзвінка, знаєш? Але з'явився інший, трохи сміливіший, божевільніший і, можливо... закоханіший у неї, ніж ти. І вона махнула на тебе рукою. Перестала дивитися на твої фото, шукати твою постать у сірому натовпі, носити з собою телефон навіть у душ з надією на твій дзвінок. Вона змінила номер, щоб більше не чекати, а ти і далі продовжуй перевіряти свій телефон на наявність sms з повідомленням про те, що вона з'явилась у мережі.
2013 р.
Amster_Dama
Amster_Dama
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 30 тра 2014 о 06:56
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024