Країна творчості JURAMAX
JURAMAX - найбільша творча мережа
талановитих українців у всьому світі.
Інші статті автора
Переглянули 56
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
Lican
Lican
Lican
Lican
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
Diana
Diana
0
Стаття
ПРЯМО СЬОГОДНІ
Прямо сьогодні
1. Прямо сьогодні я буду щасливий. Це означає, що сказане Авраамом Лінкольном, правда: «Більшість людей щасливі настільки, наскільки вони вважають себе щасливими». Джерело щастя криється всередині нас, воно не пов'язане із навколишнім світом.

2. Прямо сьогодні я спробую пристосуватися до того, що є, і не буду старатися пристосовувати все до моїх власних бажань. Я буду приймати мою сім'ю, мою роботу та удачу такими, якими вони є, і пристосую себе до існуючих умов.

3. Прямо сьогодні я виявлю турботу про свій організм. Я буду займатися фізичними вправами, піклуватися про нього, насичувати його. Я не буду використовувати його неправильно чи відноситись до нього зневажливо, і таким чином він перетвориться у досконалу машину для виконання моїх запитів.

4. Прямо сьогодні я спробую розвинути свій розум. Я навчусь чомусь корисному. Я не буду вдаватися до розумової ліні. Я буду читати книги, розуміння яких потребує зусиль, роздумування та концентрації уваги.

5. Прямо сьогодні я буду тренувати свій дух у всіх напрямках. Я зроблю кому-небудь добру справу, але так, щоб про це ніхто не дізнався. Як пропонував Вільям Джеймс, у якості вправи я зроблю, принаймні, дві речі, яких не хочу робити.
6. Прямо сьогодні я стану доброзичливим. Я буду виглядати та одягатись так добре, як тільки можу. Я буду неголосно говорити, гідно себе поводити, часто хвалити інших. Я взагалі не буду нікого критикувати, не буду шукати помилок у чиїхось словах чи діях і не буду керувати будь-ким чи виправляти чиїсь недоліки.

7. Прямо сьогодні я намагатимусь жити тільки сьогоднішнім днем і не буду старатись за один раз вирішити всі свої життєві проблеми. У мене вистачить сил виконувати яку-небудь роботу протягом дванадцяти годин, але я не витримаю її, якщо розглядатиму її в рамках усього свого життя.

8. Прямо сьогодні я буду виконувати власну програму. Я запишу, що я маю намір робити кожну годину. Можливо, мені й не вдасться виконувати її детально, але я напишу, щоб вона була у мене. Я викоріню двох своїх ворогів: поспішність і нерішучість.

9. Прямо сьогодні півгодини на день я проведу в спокої наодинці із собою. Інколи в ці півгодини я буду думати про Всесвіт з тим, щоб трішки ширше поглянути на своє життя.

10. Прямо сьогодні я не буду боятись, особливо, я не буду боятись бути щасливим, насолоджуватись тим, що прекрасно, любити і вірити, що ті, кого я люблю, люблять мене.
Автор: Дейл Карнегі
20 бер 2014 о 05:00
Ще немає жодного коментаря
Країна рукоділля
Фенечка, фенічка, браслет дружби, нитки, плетіння, рукоділля, ручна робота
Фенечка
Foxy
Foxy
Рукоділля
, ручна робота, кераміка, кулон
Nadia
Nadia
Рукоділля
Мінетки), мітенки, рукавиці, одяг, гачкування, рукоділля, ручна робота
Мінетки)
Dora_Nite
Dora_Nite
Рукоділля
Мишутка), ведмідь, тварини, бісер, плетіння, рукоділля, ручна робота
Мишутка)
ilanga
ilanga
Рукоділля
Країна фотографів
Перша, дівчина, модель, гори, природа, містика, фотографія, фотограф
Перша
Ruslan
Ruslan
Фотографія
Чай с сахаром, чай, цукор, макрозйомка, фотографія, фотограф
Чай с сахаром
MissCoon
MissCoon
Фотографія
Не., каміння, фотографія, фотограф
Не.
grechya
grechya
Фотографія
Країна письменників
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024