Країна творчості JURAMAX
JURAMAX - найбільша творча мережа
талановитих українців у всьому світі.
Інші статті автора
Переглянули 56
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
Lican
Lican
Lican
Lican
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
Diana
Diana
0
Стаття
Літній відпочинок з домішками творчості
- Оксана Навроцька
В талановитих людей ніколи немає часу на відпочинок. Вони постійно в русі і, навіть, прийшовши втомлені з роботи, все одно хапаються за улюблену справу - вишивку, фото, ліпку чи беруть до рук пензлі та музичні інструменти. Але природа бере своє. Іноді просто потрібно відволіктись від буденності і подарувати собі трохи літа і сонця. Але як зробити так, щоб і улюблену справу не покинути, і з людьми поспілкуватись, на сонечку погрітись, навчитись чогось нового та ще й під улюблену музику? Найкращий вихід - спакувати торбу і поїхати на якийсь фестиваль, де проводяться тематичні тренінги майстрами своєї справи.

Коли мова заходить про добрий відпочинок на лоні природи, та ще й доповнений творчими заходами, де ти зможеш відчувати себе не лише пасивним спостерігачем чи покупцем на ярмарку, а й власне творцем - тоді тобі дорога однозначно на фестиваль "Казкове місто". Які б смаки і захоплення в тебе не були, ти точно знайдеш себе серед кількатисячної юрби, згуртованої певними майстер-класами. А їх тут проводиться чимало! Езотеричні практики, духовний розвиток, психологія, ведення бізнесу, фізичний розвиток ну і, звісно, - творчість. Ось тут вже можна знайти справу до душі: плетіння, в’язання, вишивка, миловаріння, ліплення, виготовлення оберегів, прикрас, різьблення по дереву, гончарне мистецтво, уроки вокалу, театральної майстерності, пантоміми, боді-арт, театральна, танцювальна, музична та рухова імпровізації, дизайн одягу та ще чимало цікавого. Але будь готовий до того, що за кожен день перебування на тренінгах доведеться заплатити. Ще один нюанс - на території заборонено вживати алкогольні напої та палити. Для курців відведені спеціальні місця.
Важливо, що такі фестивалі тривають як день чи два, так і затягуються до семи днів, а то й більше. Так, цьогоріч він відбуватиметься в Криму і триватиме з 18 по 24 серпня. Проте, якщо ти раптом не встиг або маєш інші плани - не розчаровуйся. Подібні заходи під гаслом "Казкового містечка" відбуваються протягом року в багатьох містах по території України - як у Криму, так у Львові та Києві. Слід просто слідкувати за анонсами.


Для любителів не лише рукоділля і творчого запалу, а й музики (меломани оцінять) пропоную міжнародний фестиваль "АртПоле". Традиційно він відбувається в Уніжі Івано-Франківської обл. Традиційно відбувається в першій половині липня і триває кілька днів. Тут проводяться нетрадиційні майсер-класи з ремесел, співів і танців, і все це - під музичний супровід, адже зазвичай сюди запрошують багацько музичних гуртів не лише з України, а й з Росії, Білорусії, Франції, Чехії, Угорщини... Можна примоститися на час фестивалю як у наметовому містечку, так і напроситися в гості до жителів сусідніх сіл і скуштувати традиційні смаколики цього регіону. Але все це, звісно, за окрему плату.


Для відчайдухів, які ладні ризикнути і поїхати "фестивалити" автостопом, пропоную вівдвідати мультифестиваль "Відкрите небо", що відбувається в селищі Курортне (Крим). Тут вже можна не обмежувати себе часовими рамками, можете їхати з липня по вересень і, запевняю, - на щось цікавеньке все ж та й потрапите. Протягом цього часу постійно щось відбувається - від фестивалю сальси, піротехніки, вуличних театрів - і до хендмейду, бодіарту, циркового та бойового мистецтв. Відбуваються різноманітні тренінги: різьба по дереву, кузня, плетіння, вітражне мистецтво, спікання скла, розпис по склу та кераміці, виготовлення прикрас, одягу, батик, малювання піском та багато іншого. І все це - абсолютно безкоштовно. Було би бажання.
14 сер 2013 о 01:14
Ще немає жодного коментаря
Країна рукоділля
Фенечка, фенічка, браслет дружби, нитки, плетіння, рукоділля, ручна робота
Фенечка
Foxy
Foxy
Рукоділля
, метал, сережки, підвіска, комплект, рукоділля, ручна робота, мідь, травлення
andriyko
andriyko
Рукоділля
, картина, вино, виноград, хліб, декупаж, рукоділля, ручна робота
oksi
oksi
Рукоділля
, рукоділля, полімерна глина, кульчики, браслет, комплект, сережки, ручна робота
eNGi
eNGi
Рукоділля
Країна художників
, кубик рубіка, постать, український сюжет, полотно, олійні фарби, малювання, картина, художник
Andriana
Andriana
Картина
, річка, захід сонця, пейзаж, картина, малювання, художник
Greg-Drozd
Greg-Drozd
Картина
Колонка, колонка, музика, кольорові олівці, картина, малювання, художник
Колонка
Mariana
Mariana
Картина
, дівчина, портрет, чорно-біле, картина, малювання, художник
Yaroshyk
Yaroshyk
Картина
Ніжність, малювання, художник, картина, тварини, полотно, олійні фарби
Ніжність
Ksyuta
Ksyuta
Картина
Країна фотографів
Notre-Dame de Paris, церква, собор Богоматері, Париж, архітектура, фотографія, фотограф
Notre-Dame de Paris
Melaverde
Melaverde
Фотографія
, фотографія, фотограф, модель, природа, дівчина, зима, портрет
incognito
incognito
Фотографія
Тернопіль, фотографія, архітектура, арка, фотограф, побут
Тернопіль
Jabulani
Jabulani
Фотографія
, фотографія, фотограф, модель, діти, портрет, мильні бульбашки
Kotovek
Kotovek
Фотографія
, фотографія, плівка, модель, дівчина, емоції
lyubisvit
lyubisvit
Фотографія
Країна письменників
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024