Країна творчості JURAMAX
JURAMAX - найбільша творча мережа
талановитих українців у всьому світі.
Інші статті автора
Переглянули 56
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
Everdreamer
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
luckiest_guy
Lican
Lican
Lican
Lican
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
V_Shevchuk
Diana
Diana
0
Стаття
Ізабель Жеффруа. Біографія
Ізабель Жеффруа - "Я хочу"
Дайте мені апартаменти в Рітц, мені це не потрібно Прикраси від Шанель, мені це не потрібно Дайте мені лімузин і що я з ним буду робити? папалапапапала Дайте мені персонал, це не для мене Будиночок в Нешатель, це не для мене Запропонуйте мені Ейфелеву вежу і що я з нею буду робити, папалапапапала Приспів Я хочу кохання, радощів, почуття гумору, це не гроші які створюють моє щастя Я хочу померти, поклавши руку на серце папалапапапала Давайте разом пізнаймо мою свободу Забудьте всі ваші кліше Ласкаво прошу в мою реальність
Біографія
Ізабель Жеффруа народилася в місті Тур 1 травня 1980 року. Її мати викладала французьку мову, батько працював в енергетичній компанії. У неї є брат і сестра.
У 1985 р. Ізабель поступає в консерваторію Тура. Вона вчиться там у віці від п'яти до одинадцяти років, вивчаючи головним чином сольфеджіо, скрипку, піаніно, гітару, хоровий спів. Коли Ізабель було дев'ять років, її батьки розлучилися.
У 1994 р. вона переїжджає з матір'ю в Бордо. У 1995 р. вона відвідує курси співу, а також займається спортом: протягом року в Бордо вона вивчає кунг-фу із професійним тренером.
У 15 років Ізабель йде від матері і переїжджає жити до старшої сестри. У школі у неї не ладнається з навчанням, її залишають на другий рік, а потім вона й зовсім кидає школу. У 2000 р. вона отримує стипендію від регіональної ради, що дозволило їй вступити до школи сучасної музики - Центр інформації та музичної діяльності Бордо (Centre d'information et d'activités musicales, CIAM). Серед своїх музичних впливів вона згадує «Пори року» Вівальді, джазову співачку Еллу Фіцджеральд, французьку пісню, Енріко Масіаса, Боббі Макферрін, Рішара Бона, латинські, африканські і кубинські ритми ...
Кар'єра
У 2001 році Ізабель Жеффруа починає виступати як співачка в блюзовій групі Fifty Fingers. Вона співає в ансамблях Ангулема, в тому числі в джазовому квінтеті. У баскському місті Тарносе вона стає однією з чотирьох співачок баскського естрадного оркестру «Izar-Adatz» (Падаюча зірка), що складається з шістнадцяти осіб; гастролює з ним протягом двох років, головним чином на півдні Піренеїв і в країні Басків.
У 2002 році вона замінює солістку групи Don Diego, яка виконувала латинський рок. Вона підписує договір з Don Diego буквою Z, що означає ZAZ, і таким чином це прізвисько стає сценічним псевдонімом. За словами співачки, ZAZ означає її універсальний стиль, всі види та шляхи музики від A до Z і назад від Z до A. Група "Дон Дієго" змішує французьку й іспанську музику, з впливом африканської, арабської та латиноамериканської. У складі групи співачка бере участь у Ангулемському Фестивалі музики різних жанрів. Пізніше вона каже, що ця група була для неї школою майстерності.

У 2006 році ZAZ відправляється до Парижа. Співає в багатьох клубах, барах та кабаре. Протягом півтора року вона щовечора виступає в клубі «Три молотки» (фр. Aux Trois Mailletz), де співає без мікрофона. Вона іде в театральну студію, але незабаром кидає її через напружений графік виступів. Потім у пошуках більш вільної і творчої роботи вона припиняє роботу в клубах і барах, щоб співати на вулиці. Вона співає на вулицях Монмартра, на бруківці Площі Холма. («Наш рекорд, - згадує вона, - це 450 євро за годину. Як правило, за годину кожний заробляв 20-30 євро»).

У 2007 році ZAZ відгукується на оголошення в Інтернеті продюсера і композитора Керредіна Солтані, який шукає співачку з хриплуватим голосом. Для неї він пише пісню «Je veux» і знаходить звукозаписну компанію і видавця. Але вона змушена як і раніше шукати роботу. Вона приєднується до реп-групи "Le 4P" і випускає з нею кліпи «L'Aveyron» (у листопаді 2007 року) і «Rugby Amateur» (у вересні 2008 року). У квітні 2008 року ZAZ виступає з виконавцем музики реп Мільяуешем (Miliaouech). У серпні 2008 року вона бере участь у конкурсі Le Tremplin Génération France Bleu / Réservoir. У той же час ZAZ працює з групою Sweet Air. 21 листопада 2008 ZAZ і Sweet Air записують концертний альбом, який залишається невиданим до її сольного зльоту. У грудні 2008 року вона співає в Росії, на Далекому Сході. Директор французького культурного центру «Альянс Франсез - Владивосток» почув її спів в одному з барів Парижа і запросив у це турне, де вона дає 13 концертів за 15 днів з піаністом Жюльєном Ліфшицем.

У січні 2009 року ZAZ виграє фінал найбільшого французького конкурсу молодих виконавців Le Tremplin Génération France Bleu / Réservoir, який пройшов у Парижі, в концертному залі «Олімпія». Після такого успіху спостерігачі відзначали, що «перед нею відкрилися двері студій для запису першого альбому» та переможниця «отримає 5 тисяч євро на розкрутку, а також можливість зняти кліп для MTV і записати свій альбом». Однак ZAZ довелося чекати ще 14 місяців до того, як вийшов її перший альбом. У квітні 2009 року вона знову гастролює в Росії: на цей раз шлях її лежить від Владивостока через Сибір до Нижнього Новгорода. У Росії ZAZ виконує пісні Піаф, Бреля, Азнавура, Генсбура, Матьє, Дассена, Каас, а також пісні з її майбутнього альбому: «Je veux», «Les passants», «Prends garde à ta langue». Потім вона здійснює гастрольну поїздку до Єгипту, де супроводжує танцівницю. Протягом місяця вона з латиноамериканською групою грає іспанську і французьку музику в Марокко, в Касабланці, в ресторані «Папуга». Крім того, влітку 2009 року ZAZ бере участь у фестивалі «Фудзі-рок» (Fuji Rock Festival) в Японії. Протягом року вона як і раніше продовжує співати на вулицях Монмартру.

Навесні 2010 року у французькій пресі пишуть, що ZAZ - співачка зі «священним», або «бісовим» (sacrée), голосом і вона буде відкриттям літа. Нарешті 10 травня 2010 ZAZ випускає свій дебютний альбом, який назвала своїм сценічним ім'ям. Половина альбому складається з пісень, написаних нею, самій або в співавторстві («Trop sensible», «Les Passants», «Le Long de la route», «Prends garde à ta langue», «J'aime à nouveau», «Ni oui ni non »). Керредін Солтані випустив цей альбом на лейблі Play On і написав текст і музику пісні «Je veux». До альбому увійшли також пісні популярного французького співака та автора пісень Рафаеля («Éblouie par la nuit», «Port Coton» і «La Fée»), який почув спів ZAZ, запропонував їй свої пісні, та вона вибрала три. Крім того, до альбому включена пісня з репертуару Едіт Піаф «Dans Ma Rue». У 2010 році ZAZ підписує контракт з організатором гастролей Caramba і видавцем Sony ATV. Її запрошують на безліч теле-і радіопередач, що швидко зробило її відомою широкій публіці. Її сингл «Je veux», текст якого кидає виклик суспільству користувачів, обраний телеканалом TF1 в якості головного хіта року, а кліп звучить протягом літа 2010 року на TF1 та інших музичних каналах. 23 червня альбом «ZAZ» піднімається на перше місце і невдовзі отримує статус золотого. Альбом тримається на першому місці дев'ять тижнів поспіль. Влітку ZAZ відправляється в турне по всій Франції (Париж, Ла-Рошель, фестивалі в Монтобані, Сант-Уане, Шатору, Ландерно, Фекаме, Бордо, Ніцці, Нанті... ), співає на фестивалі Francofolies в Монреалі (Канада), в Монте ( Швейцарія), в Берліні, в Мілані... Восени ZAZ очолює хіт-паради в Бельгії, Швейцарії та Австрії. За півроку ZAZ дає близько 70 концертів. У листопаді 2010 року перший альбом ZAZ оголошений двічі платиновим. Продано близько 400 тисяч його екземплярів. ZAZ номінована на престижну премію Константена (Prix Constantin) для кращого молодого виконавця і в числі десяти номінантів співає в Єлисейському Палаці. Вона також отримує приз «Пісня-відкриття» Академії Шарля Кро (Académie Charles Cros) і стає володарем Європейської премії (European Border Breaker Awards) як французький виконавець, найбільш успішний за межами країни в 2010 році. В кінці листопада в продаж надходить подвійний альбом-збірка «Zaz - Edition collector».
У грудні 2010 року в рейтингу організації Concert Live ZAZ виходить на перше місце серед виконавців за кількістю запитів на концерти у Франції. Популярний французький інтернет-журнал L'Internaute назвав Zaz коханою (préférée) французькою співачкою 2010 року (в анкеті «Особистість року» у розділі «Музика» за неї було віддано 30% голосів).

У січні 2011 року телеканал France-3 і читачі журналу «Парі-Матч» назвали ZAZ «Артистом року». Телеканал TF1 обрав «Je Veux» улюбленою піснею французів 2010 року. ZAZ була запрошена в престижну музичну трупу «Les Enfoirés», яка спрямовує свої доходи на допомогу бідним, і в кінці січня виступила в щорічному концерті трупи в Монпельє.
19 сер 2013 о 20:01
ааааааа...люблю французьку)
25 чер 2011 о 21:40
Люблю цю пісеньку. Вона гарно піднімає настрій зранку і дуже відповідає світобаченню більшої половини теперішнього суспільства. Ласкаво прошу у мою реальність!!!
14 жов 2011 о 05:54
солодка дівчина)
30 гру 2013 о 20:51
Цей журнал є унікальним творінням молоді з креативними поглядами на життя та бажанням реалізувати своє творче покликання.
Країна творчості JURAMAX. Випуск №7
Країна рукоділля
Фенечка, фенічка, браслет дружби, нитки, плетіння, рукоділля, ручна робота
Фенечка
Foxy
Foxy
Рукоділля
, миша, тварини, велосипед, картина, залізо, дерево, мішковина, кування, рукоділля, ручна робота
ivanov
ivanov
Рукоділля
морське дно, мушля, корал, море, картина, рукоділля, ручна робота
морське дно
Liolina
Liolina
Рукоділля
, кераміка, біжутерія, глина, кулон, рукоділля, ручна робота
Nadia
Nadia
Рукоділля
Країна фотографів
, природа, дівчина
Lydia
Lydia
Фотографія
, човен, озеро, чорно-біле, фотограф, фотографія
Nelia
Nelia
Фотографія
, фотографія
Vira
Vira
Фотографія
ЛЬвів, фотографія, фотограф, архітектура, панорама, Львів
ЛЬвів
Violet
Violet
Фотографія
Країна письменників
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024