Інші нотатки
Переглянули 20
Dianka
Dianka
Melaverde
Melaverde
eFJey
eFJey
Melaverde
Melaverde
swinomatka
swinomatka
Kale_Vala
Kale_Vala
Yakov
Yakov
Pingvis
Pingvis
Antologic
Antologic
0
Нотатка
Про творчість
Ніколи не задумувались, чому хочеться займатись чимось творчим? Яка мотивація братись за олівець, щоб записати кілька вдалих рядків, що раптом прийшли на ум, чи в тому, щоб намалювати щось... чи дати волю мелодії, що довгий час не виходила з голови? Просто щоб вивільнити те, що всередині?
А який напрямок, в якому векторі спрямована ваша творчість?
Просто у пустоту?
Я знайшов, що все - просто.
Є ви і ті, хто вам близький - батьки, друзі, кохані, чи ж це просто певний абстрактний образ.
Наша природа така, що без спілкування нам не обійтись і саме у спілкуванні наші близькі допомагають нам відкривати себе, відсівати пусте і не потрібне, ставати кращими і сильнішими.
А обмеженість звичних засобів спілкування ми компенсуємо нашими творами - візуальними образами, мелодіями, конструюванням, кулінарними витворами і тому подібне.
Ви не помічали, що маленькі діти, котрі щойно навчились основам словесної мови надзвичайно творчо активні?
Чому так? Думаю саме із за свіжого усвідомлення неповноти у вираженні.

Я вважаю творчість такою ж важливою річчю, як і дотики, жести, усмішки, поцілунки, як прохання і обіцянки, як слова ніжності, турботи і співчуття. Ваша творчість (не важливо що це) - це ключі, схеми, карти, до вашої душі, це паролі до ваших мрій і страхів, це доріжки, які ви прокладаєте від свого серця - до сердець тих, без кого ваше життя втратило би сенс.

Не говоріть мені "я не вмію гарно малювати", "в мене не приємний тембр голосу", "я не вмію гарно рухатись" чи щось подібне! Яке це взагалі має значення? Ніякого!
Яким би технічним рівнем ви не володіли - для тих, хто вас любить, кому важлива ваша душа, ці твори будуть однаково цінними! Технічний рівень впливає тільки на те, як приймуть вас ті, кому ви байдужі...

Прокладайте доріжки від своЇх сердець, бо інакше - який тоді у цьому сенс?
22 кві 2013 о 01:03
Показати всі коментарі (6)
Да,да,да!именно так-творчество это средство общения. Из личного опыта скажу-у нас дома всегда была напряженная ситуация,поговорить было нескем,потому я много,ох как много рисовала. Когда появилась возможность говорить,то и надобность рисовать пропала. Но,есть какие-то необяснимые штуки внутри головы,которые хочется сказать окружающим,но и сам не понимаешь что это такое,что за мысль,что за эмоция. Как что-то непознанное! и тогда тоже начинаешь творить. По сути творческие порывы-это связь мозга (именно мозга) с мозгами окружающих людей
24 кві 2013 о 00:43
Для мене творчість насамперед звільнення від думок. Перш за все. Спосіб виплескати частку власного світу на папір. І добре, якщо хтось бачить у тій кляксі якийсь малюнок
09 тра 2013 о 14:06
Ну це достойна версія. Мистецтво - як інструмент і середовище спілкування та побудови стосунків.
Що ж до мене - то я спирймаю його більш радикально - для мене це інструмент грандіозного напруження зусиль- яке має мати результатом - витворення чогось настільки прекрасного, що затьмарює все попереднє і приносить на декілька митей нірвану естетичної насолоди.
Мистецтво - це наближення до абсолюту через чисту естетику. Намагання параболи досягнути точки відліку. Намагання і якнайвдаліші спроби перетнути паралельні прямі.
18 лип 2013 о 09:49
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024