Інші нотатки
Переглянули 34
svans
svans
svans
svans
Lesyk
Lesyk
Melaverde
Melaverde
Mariya
Mariya
gelly
gelly
Melaverde
Melaverde
Melaverde
Melaverde
eFJey
eFJey
0
Нотатка
Чому обручки носяться на безіменному пальці?
Згідно древньої буддійської традиції, великий палець рук означає батьків, вказівний - братів і сестер, середній - тебе самого, безіменний - партнера (чоловіка / дружину), а мізинець означає дітей.

Складімо разом ваші долоні, як показано на фотографії, середні пальці при цьому повинні стикатися зовнішніми сторонами. Потім інші 4 пари пальців просто зімкнімо подушечками (великий до великого, вказівний до вказівного і так далі).

Слідуйте за вказівками, але не забувайте, що з п'яти пар пальців одночасно можна відривати один від одного тільки два пальці.

1. Спробуйте відірвати один від одного подушечки великих пальців, які означають батьків. Вийшло? Це сталося тому, що всі люди у своєму житті хворіють, а в кінці - вмирають. Цей розрив символізує те, що наші батьки колись назавжди підуть від нас.

2. Тепер складіть подушечки великих пальців разом, а потім відірвіть один від одного подушечки вказівних пальців, які символізують братів і сестер. Вийшло? Це сталося тому, що у них теж є (або будуть) свої сім'ї, заради яких вони залишать нас.

3. Тепер складіть подушечки вказівних пальців разом, а потім відірвіть один від одного подушечки мізинців, які означають ваших дітей. Вийшло? Рано чи пізно наші діти заведуть власні родини і підуть від нас.

4. А тепер складіть подушечки мізинців разом, і тепер спробуйте відірвати один від одного подушечки безіменних пальців, на які ми одягаємо обручки. Будете здивовані, але ці два пальці не можна розімкнути зовсім (не відриваючи один від одного інші пальці), бо вони символізують чоловіка і дружину, і те, що ви все життя будете стикатися в усьому.

Саме тому обручку носять на безіменному пальці.
18 січ 2012 о 04:39
прикольна стаття)) спробував, так воно і є)) дійсно цікаво дякую автору
18 січ 2012 о 07:42
супер!
24 січ 2012 о 06:01
Цікава стаття)
Подякував)
18 сер 2016 о 20:32
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024