Вона часто губилась у потоці людей. Задавалась питаннями: "куди прямує? навіщо? яка кінцева мета?" А й справді, яка мета? Видати книгу? Висловити свої думки? Вилити душу незнайомцям - людям, яких ніколи в реальному житті не зустрінеш? Чого вона прагнула, створюючи групу і починаючи писати? Адже ще недавно вона про це взагалі не думала. Прийшло натхнення? Прокинувся талант? А чи талант це взагалі?
Вона спантеличена. Для чого їй це? Дехто її віку думає про сім'ю, чоловіка і дітей; декому лише розваги в голові. А що хоче вона? Забутися у світі своїх фантазій? Створити свій ідеальний світ? А чи потрібно це? Що воно принесе? Швидше за все, відчуженість від реального життя. А потім настане момент, коли вона скаже: "До такого мене життя не готувало". Але чи так це? Життя не готувало чи вона сама не хотіла,щоб готувало?
Пора, нарешті, задуматись, куди вона прямує, навіщо, яка кінцева мета! Перестати губитись у потоці людей і визначити, чого вона найбільше прагне...

(c) Copyright: Христина Шурдак
Kristina_Sh
Kristina_Sh
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 25 лис 2014 о 05:20
Allochka Критика
Останнє речення є головною думкою твору. Справді, перестати губитись натовпі й визначитись із власним життєвим шляхом - це головні передумови самодостатнього існування особистості.
30 вер 2016 о 17:46
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024