Розпорядок дня...

Ранок:
Встати, прокинутись, встати з ліжка. Купити тигра і один огірок.Піти на кухню сходами, впасти з них,вижити, посміхнутись. Щоб збодритись випити кави, цукор скуштувати окремо. Канапку, масло теж куштувати окремо.Повитирати руки об молодшого брата, посміхнутись. Взутись, вдаритись голою об сходи, посміхнутись. Вдітись, вийти, вийти з хати. Погладити пса, вийти з брами.

Обід:
Скачати новий альбом Скрипки на букву "Ж". Згадати перше кохання, усміхнутись.Від думок зашпортатись, розбити ніс, сказати "ай блядь", посміхнутись. Погуляти з тигром, лякати гопніків тигром,кататись на тигрі, вдарити тигра, втікти від тигра, щоб вижити,посміхнутись. Попасти під дощ, послезнутись, впасти на дівчинку, вибачитись, запросити дівчинку погуляти, використати її як приманку для тигра, відійти поки тигр обідає, посміхнутись істерично.

Вечір:
Змучитись, закурити, згадати, що не курю. Йти додому, обернутись, присісти, встати, зробити розумний вигляд, та ні це зайве. Забити когось до смерті, подружитись з тигром знову, зрадити тигра, втікати від розлюченого тигра, заманити тигра в людне місце, битись з тигром, зарізати тигра, посміхнутись. Поховати тигра. Стати щасливим...
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 11 січ 2013 о 22:00
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024