Казка про Монету (Чорний гумор)

Дитинка гуляла центром міста з мамою. Випадково з кишені дитинки випадає монета у розмірі десять копійок. Лежить на асфальті. Біжить пес. Випадково їсть монету. Тоді помирає на сонечку біля дверей престижного ресторану. Злий офіціант думає, що собачка спить і проганяє копняком. Тоді розуміє, що вона вмерла. Думаючи, що це він забив собаку, бере пакет з під салату і пакує собаку. Викидає у смітник. Почувши запах тухлятини пакет знаходить інший бездомний собака.
Розгризає собака собаку. Із шлуночка випадає монета та котиться у струмок. Коли монета впала на дно, роздавила підводного павучка. У пошуках поживи, монету поїдає риба. Тоді пливе собі і пливе, поки не зачепилась за гачок. Рибалка кладе здобич у відро. Рибка попадає у дорогий ресторан ( той самий, де померла собака) і готується поварем. Багатій зі своєю дружиною заходять у ресторан. Чоловік сів за стіл. Дружина з першого разу не змогла, впала, потягнувши за собою скатертину. Дружина встає, і йде у туалет. Чоловік жде заказ. Із заказом прямує офіціант до столика. Багатій дякує, не дає чайових. Тоді куштує рибу. Не помічаючи монету у рибному м’ясі на веделці запихає її до роту. Давиться. Вмирає. А тим часом жінку багатія жорстоко вбивають у туалеті. Приїжає міліція, криміналісти, медики і приходить алкоголік. Його вивели.
Тіло забирають на ростин. Всі далі щасливі. Тіло жінки виявили згодом. За тиждень.
Розтин показав монету і рак, язву. Вбивство повісили на алкоголіка, якого вивели. За три дні він помер на електричному столі. Тепер його друг немає з ким випити. Монету забирає молодий детектив додому, як трофей, це була його перша розкрита справа. Він йшов вулицею, де нікого не було. В руках тримав монету, дивився на неї. Тішився, поки не послизнувся та розбив собі череп. Кров стікала у каналізацію поруч. Мимо пролітала ворона, побачивши монету взяла собі до дзьоба. Летіла-летіла але зачіпилася за дроти, її вдарило током. Вона впала на колію. Монета впала поруч. Мимо проходив юнак у навушниках. Він слухав рок на повну гучність. Сьогодні в нього річниця з дівчиною і він її кохає. І він щасливий. Його зацікавила мертва пташка. Він взяв паличку і почав її штрикати. Він усміхався. Але не почувши наближення поїзду, хлопчика розмазує по колії. Його кров змішується з пір’ям ворони. Його дівчина лишає себе цноти з іншим. Від удару, монета летить у поле, де працює фермер. Він знаходить цю монету. Йде до своєї сім’ї, тішиться. Вчора він виграв в лотерею десять мільйонів , а сьогодні знайшов десять копійок. Всі усміхались, поки це не почув зависний сусід і не прийшов до хати з напалмом і попалив всіх заживо. Тоді сусід забирає монету і йде в сусіднє кафе пити каву з молоком без цукру. Переходячи кільцеву, на дорогу випадає монета з кишені сусіда і стає ребром. Зі шаленою швидкістю мчить легкова машина. Вона наїхала на монету і вона вистрілила прямо в лице водію напроти. Він віз восьмикласників на екскурсію. Водій не може впоратись із керуванням і шкільний автобус врізається у вантажівку з надписом «Бензин». Ніхто не вижив. Відбившись від лиця покійного водія, монета падає на чиєсь подвір’я. Через декілька секунд виходить маленька дитинка, та сама дитинка і каже:
-О, копійка. – Зраділа маленька дівчинка. – Мама-мама, поглянь, я копійку знайсла. І всі стала щасливі.

Мораль: не губіть гроші.
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 12 січ 2013 о 03:54
Показати всі коментарі (5)
на жаль, не всі стали щасливі, бо багатьох не стало..
прикольна казка
12 січ 2013 о 04:49
В казках завжди є нещасливці)
дякую)
12 січ 2013 о 04:50
Bergino, казка називається :"І тут остапа понесло...."

нє, ну повчально..трохи криваво - але повчально!
28 лют 2013 о 22:37
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024