10 наносекунд у каптьорці Бога
(48 інструментів)

Цікаво скільки людей зможе дочитати до кінця? :)
хто дочитав пишіть в коменти

_____
Придумав дуже гарну назву для музичної групи - ‘Бракує щирості’.

Не хочу претендувати на авторське право. Хочу щоб назва стала надбанням громадськості і знайшла найширше використання на благо усіх жителів планети ‘Земля’. Не хочу ніякої плати за використання всяких там патентів….

символічно подароване яблуко чи апельсина як свідчення вдячності від тих, хто використовуватиме цей лейбл чи слухача, що усвідомив насолоду від естетики звучання цього імені. – зробить мене ще трішки щасливішим від і без того ГІГАНТСЬКОЇ РАДОСТІ від можливості БУТИ КОРИСНИМ,

і без того БЕЗРОЗМІРНОГО ЩАСТЯ від можливості БУТИ ПОТРІБНИМ.

Усвідомлення що твоє самовираження під подвигом твоїх зусиль є значущим(потрібним, корисним, цікавим) здійснює акт народження мого життєвого сенсу, як особистості.

Це відчуття наповнює всього мене, а моє життя смислами, надихає на більші зусилля, сильнішу самовіддачу.

Так починається повнота життя. І усвідомлення краси і цінності миті, повноти, щастя незримо стає одним цілим із самим життям.

не знаю, який вплив це має на загальне людство:

чи може більше стають альтруїстами, чи може лише наводить на роздуми а чи на конкретні вчинки-проекти

Чи може є просто пуком у пеклі неврівноваженої фантазії симулякрів дивного чувака у ситуації що зараз триває.

А раптом світ стане крихітно кращим від того, що я написав.

НЕ ДІЗНАЄШСЯ ПОКИ НЕ СПРОБУЄШ

(головний месидж цього тексту -

роби щось(ТВОРИ) і воздасться. Наслідки від вимушеної чи добровільної бездіяльності рідко коли наповнюють людину щастям)

Як прикром що лиш декілька вражеть будуть сформульовані у думки

Як гірко, що більшість думок не стануть ідеями

Як жаль, що так мало думок проростають словами

А все що пройшло крізь ці фільтри навряд чи ми зробим ділами

І від того мізерного врешті відсотка

після тисяч страждань, перемог ліні і мікро-тріумфів

лиш одне з сотень учинків помітять

над одним із тисяч – замисляться

а один із мільйона – поймуть

Один із мільярда – удостоїться відгуку, комента..хоча б реакції

Що лишилося – дістане підтримку і розвиток.

І відсоток із цього стане! о! хвала небесам! – Успішним

ну а 3 проміле із сухого залишку – успішним матеірально

Скільки з цього втрапить в історію? Скільки з етого – у підручники?

Ну а скільки залишить слід у глобальному сенсі mankind-нісу і х’юманіті

я назву це явище

Теорією Ейдосної Фільтрації Смислів у Вакуумі

або ж

прогресія еволюції першоначала буття до кінцевої ланки модусу ‘мати’, в якому Сізіф раптово розуміє, що це два кінці обичної палки. Зверху напис ‘Інь’, знизу ‘Блять….забув.

Я створив, а ви свідки(а що роблять із свідками? як правило) – точку відліку всього у всесвіті. Сфотографив і задокументував АБСОЛЮТНИЙ НУЛЬ і спроектував його симулякр у формі чистої прозорої естетики втіливши в текст.

Вийшов із цього всього пост у блозі в якому:

Господь звертався моїми вустами -

Чи я промовляв із його?

Кароче, із нас 2-ох

хтось промовляв чиїмись….

окей з цим розібрались.

Далі їбашу за пивом. Раптом час розтягається в у 18 наносекунди в одній із яких

згадую що пиво гірке і я не люблю його смак

Збоку усе виглядає як розкадровка у Movie Mейкері, де швидкість винесли за дужки

і кожну наносекунду можна розглядати і редагувати

другий висновок дойдений мною під час тої оргії у часовому тунелі ‘Запивом’:

раз на тисячу років, людина довго не сплючи чи займаючись будь-чим що виступає у той момент ключем може випадково відкрити двері у майстерню Бога.

Те що вона там побачить шокує, винесе мозок, але оскільки щоб тріснув череп потрібно більше ніж наносекунда, то у неї залишиться десь 10 наносекунд

у одному з яких вона розгледить інструмент. то буде лупа, якою можна буде поділити кожну наносекунду на гігігектосекунди, цим самим розтягнувши(не продовживши формально) час свого буття(не існування) до безкінечності – моменту коли розколеться череп(кара бога усім, хто вікриває двері його каптьорки!)

Виходить ми можемо дати назву цьому причандалу Бога – машстабувач вічностні. фого ф-ція – змінювати сприйняття часу. мить можна розкадрувати і на безкінечну кільксть наномитей. Кожну з яких проживати у зручній для себе швидкості часу, не змінюючи при цьому швидкість власних фізіологічних процесів. Проте думки, сприйняття набувають іншої швидкості. Про інші предмети об’єктивного світу як от сусідська Лоха, повія чи ложка – треба ще дослідити як юзання цього інструменту аматором впливає на них у різних контекста.

коротше кажучи простіше – це лупа винесення за дужки часу як ф-ції, правил існування даного світу. (у розумінні – світ – як слово , що позначає межу нашої фантазії. інші точки, що формують межі наших уявлень – реальність, дійсність, час, простір, виміри…..тощо.

в той же час у каптьорці я побачив інші інструменти, які дозволяють працювати поза межами буттєвої дійсності. (кажучи мовою гопників-олігофренів – фантазії)

Дехто назве це маячнею сивої кобили. Проте я вже питав. Вона вважає це одкровенням. Хто не йме віри, можу включити на ‘громкую связь’.

інструмент #2

лазер метфор, або простіше кажучи шліфмашина для слів. для кого секрет коли було СЛОВО? читайте біблію, придурки. Або вступайте в НаУКМА наші ряди

Так от. у нього надприродні способності…..такі що йобтвою мать!!

Він виглядає як метровий дерев’яний ящик, в якому перевозять гранати у Голівудських фільмах Проте у нього є двері. Звичайні, такі як у кожну квартиру, із доходами співмешканців до 5 штук баксів на рік. У дверях є невелике віконце – там видно якесь зображення(називаю зображення, бо слова для побаченого ще не винайшли. Для цього ще як мінімум 8 років і за моїми підрахунками треба щоб населення землі перевищило позначку 11 ммільярдів. Така кількість спровокує необхідну комбінації нот і утворена мелодія призведе до випадкового сексу, плід якого і буде творцем цього слова. Назвем його випадковим вершником творця слова, що опише зображення у вікні ящика іменуємого як лазер метафор, абож шілфмашина Слова, чи просто ящик з дверима) симбіозу води і темряви, схожий на вихор у чорній дірі, де літають шматочки іонів срібла-3. З його допомогою можна із кожного слова витворювати просторовий вимір і залізати туди.

на практиці це виглядає так: ми підходимо до ящика, врубаємо задом наперед Рамштайн і починаємо витягувати відмотувати туалетний папір у зворотній бік. ПІсля цього, якщо ми чисті серцем і родом з британії і целка і не їмо м’яса і з чистими помислами,

ТО

далі буде…..

пожартував:) отож я кінчив на ‘то’. То ми стукаємо в двері і промовляємо будь-яке слово і заходимо всередину ящика.

ТО — слово перетворюється усередині ящика на 7-мий вимір всесвіту. Вимір внутрішнього простору слів. Відповідно далі, як Аліса в країні гангрен 12-палої Аліси - мучимся і пізнаємо усі принади цього чудовиміру. ВІдповідно у ньому вам відкриваються небачені досі слова, так би мовити душі ще ненароджених немовлят-слів. Які будуть винайдені вже завтра або через 3 тисячі років. Над кожним предметом цього світу – висить в типу голограма у вигляді таблиці із часом коли це слово у якому вимірі буде винайдено. Завдяки такій можливості (маючи цей інструмент)ми можемо прогнозувати певні події і тенденції майбутнього. І відповідно змінювати минуле.

Люди час від часу наближаються до відкриття цього інструменту даючи йому назву ‘Машина часу’. проте проблема якраз і полягає в тому, скажу вам по секрету, що отримати цей інструмент може будь-хто хто його правильно назве.

назву я вам не скажу. Справжнє ім’я цього інструмента зробить того хто назвав його – Одним із Богів. і такі можливості для зловживань, що почнеться війна із богами інших вимірів. Це в свою чергу, малоімовірно, але все ж – може стати причиною 2-ої міжвимірної війни Богів за хто буде першим пердолити тьолку право власності над більшою к-кістю інструментів ніж це хочеться великій МАНУНІ, існування якої можна розпочатки вбивши дупою їжака, котрий народиться від їжачихи, оплодотвореної краплею засмаженого від гарячки(температури 42 і вище) курячого яйця її чоловіка.

інструмент 3 -

Щоб розповісти про …… мені знадобиться 20 грн. Цього вимагає ритуал. Причому охочих має назбиратися не менше 20 людей, щоб я зміг найняти корабель, який і доставить нас до вівтаря.

інструмент-4 , Пуцька.

Був створений іншим уже відомим архаїчним інструментом – ’Теорією хаосу’. Зачаття сталося від бездітного негра під час прем’єри 5 частини фільму ‘Поліцейська академія’, де капітан Гаріс стверджує, що колись курсанти академії були з пуцьками. Але тепер ситуація змінилася і набираються усяких чмошників, як зараз у НаУКМА студентів методисток, викладачів(подвійне закреслення тексту….| нагадаєте мені, щоб я винайшов цей інструмент редагування на початку тексту. так працювати з вами буде значно простіше.)

інструмент-5 - ‘Кров з патика вагою 6 кг’

можу продати інформацію про ім’я цього іза секс із вдовою на купі із 8 км ковбаси. В іншому разі за мною розпочнеться полювання дуже неприємних типів, які мають більше інструментів, ніж я. Тобто їхні радари засічуть особливу активність у разі порушння процедури ритуалу. Бо під час порушення вивільняєтсья рожева сперма не те, щоб енергія, але запах не з приємних получаєцця.

інструмент-6 – Фалос Безликого Януса

Це штука, що може перетворювати будь що у будь що. Наприклад ложку у фіру гною. Гикавку під час відкривання 3-ої шухляди у миттєву полюцію в 3-денному поході в Карпатах у переповненому наметі, де всі сплять голі в вальтом.

Основна місія, призначення і мета цього інструмента – розважати. Дарувати пригоди. Бо фішка в тому, що відрубаний Фалос Великого Януса перетворює будь-що у будь-що регулярно кожні 5 хвилин. При чому робить це за своїм усмотрєнієм, а не за вашим бажанням. Тобто ви не можете контролювати речі, які він перетворює. Він може перетворити вас на рештки слимака із людською свідомістю(мем 2014 року), у череві аскариди(така глиста) Девіда Коперфільда, гільйотина на голову якого опуститься через пару хвилин.

Тож це інструмент для тих, хто найдужче у житті прагне пригод. Хоче щоб його життя виглядало як трейлер до фільму, де кожні 5 хв змінюється епізод, обстановка і декорації життя. Де кожна зміна настільки непередбачувана і абсурдна, що !всратися і не встати!, але і це не врятує.(про винайдення інструмента проміжку слова між двома знаками оклику теж обов’язково нагадайте до того, як дочитаєте до цього місця.)

інструмент-7 - гелікоптер із трупом Джека Потрошителя в кабіні

Кожн. слово про цей ”пристрій” забирає у мене місяць життя. Тому йдіть нахуй цікаві уйобки-читачі аби я на вас тратив …з усією повагою скажу лиш, що Ніцше, один із групи тих, що випадково потрапили у часово-вимірні ями, випадково знайшов цей інструмент і сука привласнив поплатився за це життям божевільного, хворого дядькотрахача безумця філосова. лиш раз йому вдалося вселитися в живих. То був Бодріяр і те що вдалося прокричати було вже давно замусолене ‘Автор помер’, ‘Бог помер’….коротше якби Ніцше-з-того-світу вдалося прочитати заготовлений текст до кінця і цей некролог би опублікували. Він би вивільнився з того світу уже з діючим інструментом і здоровим глуздом, якого його позбавили ‘мисливці’. А це у свою чергу призвело би до пришвидшеного(скоро тільки срати сідають) редагування німецької фікіпедії у розділі філософії. створення біомаси кіборгів із зазомбваних прихильників його ідей та антиприхильників гри у бісер. Розпочалася би нова ера Надлюдей, що грають в бісер. Ера – грайливих бісеросипачів. Гірших жахість важко уявити навіть підарасу-негру-єврею в одній особі в часи рабства, Гітлера і 32-33-тіх на Східній Україні одночасно.

інструмент-8

Дупа верблюда у вигляді вушка голки. ВІдповідно на практиці у 3-вимірному світі інструмент ви впізнаєте, якщо побачите циклічний процес де верблюда, що безкінечно залазить самому собі у сраку. Назва: порнушка дуповушка анальчик Над цим як над філософським каменем ще із Середньовіччя працюють окремими командами ордени капрофагів, некро -філів – мантів та лісових ельфів-мастурбаторві. З допомогою цього іструмента можна оживляти мерців та розвивати інтернет-піратство і прокачувати пікінерів у козачках.

То в чому ж тоді цінність спитаєте ви? А я дам вам відповідь..

забувши її договорити. Так трапляєтся з кожним.

йетсовитсалв 3 їігренис у алисрепус

інструмент 9 – ‘Трахнути в бороду’

Це не суперсила, чи якийсь пристрій із функціями. Це вираз.(структура: дієслово та 2 недієслова.) Володіючи ним(а не просто промовляючи, дивлячись, чи читаючи його) ви відчуваєте безмежний в квадраті мільярдного степеня безкінечності у 8 рівні швидкості чиклічності помножений на 99 ні зчим не зрівняний кайф від справжнього первісного володіння словом. Такий кайф пережив кожен неандерталець у мить винайдення мови і першого слова, і усвідомлення який це матиме епохальний вплив на розвиток людства(бо перед очима боввана пронеслись тисячі картинок із GOOGLE IMAGES -КОЖНА яких -це колаж із 100 найважливіших винаходів року, що минув від різдава бородатого миколая). Відповідно кайф полягає у насолоді від картинок які на 99% заповнюють усю абсолютну потребу human being у пізнанні іманентних множинних сутностей речей.(якщо буде переклад – то з англ треба на укр перекласти фразу х’юман бінг)

і-10 - магічна ширінка.

Коли твоє бажання посцяти доходить до точки кипіння коли перша крапля у сповільненій зйомці беззвучно падає додолу – то тоненька цівка подальшого сику – сама знаходить дорогу до найближчого унітазу. Виглядає це як жовта стрічка води, що звивається наче змійка-стрічка у руках гімнасток, що то виганаючись як чіваува ковзить(від ковзає) по повітрю, то повзає(від повзить) по землі до найближчої прірви нужника обикновеннного, присноблаженного, несинхроного і безбашено-іскушонного.

і-11

продвження реально за гроші.
__________________
і-11 – Білосніжка і ‘йоптвоюмать’шепотом

Скляний прозорий грібі із подачею пального як у скатерті-самобранки, із 7-м’ю гномами -прислужниками.

і-12

Джин із пістолєтом. Можливість завойовувати ангелів охоронців у людей і таким чином продовжувати своє фізичне існування.

і-13

Гандон із наворотами, з якого можна народжувати будь-яку істоту, зображення якої досі невідоме людській уяві. Працює за принципом тамагочі. Пікає, какає, плакає, треба вигулювати. Повністю знищує самотність.

і-14

знайомство із чуваком що створює смисли із власних домислів. опісля коли вже у ситуації, що нікуди вішати чергову сокиру. Відкриваємо двері і виходимо пробздітися у нічну лють і сяйво місяця. Ми кличемо його ‘Тварець’. Опісля приходите, ви, як власник інструменту і отримуєте пакунок із запискою, де у деталях розповідається як саме займатися коханням із лощадью із заплющеними очима.

Нащо вам така навичка? А хулі знаєш що буде завтра. Придурків хватає, та й всяке може пргодитися. (більше відповідей знайдете у книзі А. Волошина ‘про галичан і їзні звички’)

і-15- ——– 7-ий піт

Апгрейд на систему потовиділення homosapiens. Тепер у вас є привілей – пропуск на олімпійські ігри паралізованих даунів-кентаврів. Відповідно змагання проходять у колізеї стіни якого із мармеладу із вкрапленням золотих злитків густиною 8кг на кв км. Суть гри – переможе той, хто швидше стане найбагатшою людиною на Планеті Земля, використовуючи 7-ий піт. Сьомий піт дозволяє абсолютно концентруватися на поставленій меті і не відволікатися ні на що аж до самої смерті. Після смерті ваш екаунт із записок гри з’являється у рейтингу гравців.

і-16

‘Збожеволій і я тебе доїм.’’ Система навігації для канібалів. Людське м’ясо пробуджує найстрашніші із взагалі можливих снів. Відповідно для поціновувачів хоррорів та усіх, хто кохає страх – інструмент потрібен як гребінець. Саме так і виглядає інструмент. Збожеволій і я тебе доїм – це напис на на одному із його зубчиків(Отримає той, хто відшукає цей гребінець)і розгадає таємницю напису.

і-17

Пластмасова вітрянка із запахом сніду та лілей. Цей інструмент – це тату із зображенням вищепереліченого. Набивається на дні ока(сітківці). Після цього людина бачить запахи як у повному

стерео та кольорі. Відповідно можна слідкувати за мертвими і іншими потойбічними утварями.
_________________________________

ліричний відступ: скільки залишилося до межі адекватного сприйняття світу. ще декілька кроків і ти відчуєш вільне падіння. для тих, хто все ще з нами , хто все ще в наших рядах і не впав на коліна.Хто слухає нашу радіохвилю – Присвячується: пристебність паски, натягніть пальто міцніш!(Show Must Go ON-OFF) You know – just switch, it`s your turn to choose – to be or die, or be immortal.
ТЕМРЯВА.

РЕАЛІСТИЧНИЙ ВІДСТУП: автор щойно всрався у штани. Не буду давати на зуб, але ви всеодно мені вірите. не багато звісно, але трошки так пішло поміж сідничками. Здається я один із тих, кому вдалося повернутися побувавши за межею божевілля.
Якщо я продовжу писати, то можу швидше за все зблюватися, тому що фізіологічно у мене зараз дуже критично-важкий стан. мене всього теліпає все сильніше, заспокійливе не допомагає. Є реальний страх що я може померти. просто мотор не витримає. кажу все на повному серйозі
______________________________________

48 ___________

вгадай, що то таке. Припущення висилай на bodiadub@gmail.com. Авторам найхимерніших версій розріжу сраку ковзаном, наллю кока-коли і подивлюся що буде. Після цього – подарую найслабший інструмент, який є умоїй колекції, яку я встиг винести із каптьорки Бога. Хто вірно служитиме мені 3 місяці – покажу де вхід у портал(самі знаєте про що мова….далі сміх як у Мардж Сімпсон після нятку гомера на сьогоднішній вечірній секс).
Карочє, моє пуповина обладнанам гінздами для 77 форматів співпраці із Вами. Варто лише смикнути за ниточку. І підемо крізь зливу власних днів…
Іржі Томан на поле бою – swinomatka.wordpress.com
самотній сум в бібліотеці
один читач у вихідні на протязі
протягом дитинства, юності, зрілості

Розповісти вам, що таке шаблонна свідомість. Показати натомість що таке неформат?Дивіть, самі усе зрозумієте:
- що ти курив?
- це ж скільки треба випити!

НЕФОРМАТ був перед цим

- сестра, відведіть цього дебіла назад у палату, хай не обписує лайном свої стіни. Помийте і прив’яжіть до ліжка!!!
- та ну на Януковича (закреслено) постмодернісзм, від сьгоодні тільки класика!
- здається сублімація має свої межі у стінах монастиря(с. монах що не дрочить)
- Брехунам – поросячу смерть.! Сипте бісер, нумо-камон-давай. 2 відра муки, їбанутий лисий папугай.
- вгадайте у кого залізні яйця: постмодернізм чи класика. ХТо всупереч усім негодам продовжує писати жесть, наповнюючи смислом кожну дірку, ворочачи контестами навиворіть і вспять.
- яка різниця між небелицями і ложкою маку. 2 км до відділку, а потім смерть дубінкою в сраку.
- як залишитися живим після 2 діб неспання? Маю проблему назавтра. Все вирішує ванна чаю, тазік зусиль і гектари похоті, пошесті, пристрасті. У ніч, де сходить зоря пасіонарності ми прославляємо прийдешнє немовля із калашами на вулицях Каїру.

Я Проголошує себе батьком українського сюрреалістичного футуризму.
внуком листів із підсвідомості.
отприском колективного підсвідомого.
тьощею абсурдистського кубізму у фрірайтінгу
та домашньою свиноматкою кількох їбанатів(закреслено) патріархів чорного гумору)( підкреслено.
окрім того, я перший на Планеті Земля зауважив, що дві дужки другим боком сжохі на сраку.
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 22 січ 2013 о 09:38
Показати всі коментарі (11)
Mila, дякую, але коли робиш те від чого кайфуєш - основною діяльністю, то з часом вона стає прісною, ти нею пересичуєшся. Тому краще я буду трохи вкалувати на стройці, трохи мандрувати, трохи займатися дебілізмом і максималістськими наївними проектами і час від часу щось фідбечити-пописувати.
25 лют 2013 о 02:30
багатогранність - це курто знаєш я зараз переключилась на мистецтво, філософії мені вистачило, це те,що вивчала багатенько)
25 лют 2013 о 02:35
мені зовсім не шкода витраченого часу. браво!
25 лют 2013 о 02:43
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024