Комплект "Медуза Горгона", рукоділля, полімерна глина, кульчики, кулон, метал, комплект, ручна робота
land icon
18
view icon
Рукоділля 01 лис 2016 о 17:06

Комплект "Медуза Горгона"

Колись, в описі свого вироби, я вже згадувала про Медузу Горгону.
Історія насправді, сумна (
Сумна бо, спочатку ця дівчина була жертвою посягань з боку Посейдона. В той момент Медуза була жрицею храму богині Афіни (богиня знань, мистецтв і ремесел, діва-войовниця, покровителька міст і держав, наук і майстерності, розуму, вправності, винахідливості), найбільш шанована з богинь Стародавньої Греції. Так ось, рятуючись від гвалтівника-Посейдона, вона сподівалася знайти притулок і захист у храмі своєї богині ... Не той випадок((
Афіна не тільки не допомогла бідній Медузі (з дуууже красивим волоссям), вона ще й перетворила її волосся в смертельних гідр!
Більш того, за допомогою Афіни і Гермеса, Персей убив нещасну ... і став Хероєм.. (в момент вбивства, Медуза була вагітною від Посейдона, з обезголовленого тіла Медузи з потоком крові вийшли її діти від Посейдона - велетень Хрісаор (батько трьохтєлого Гериона) і крилатий кінь Пегас. А з потоку крові, що пролилася в океан, з'явилися корали. Але кров Медузи Горгони подарувала не тільки корали, але і мала чарівну силу. Афіна дала Асклепію кров, що витекла з жил горгони Медузи. Кров, яка текла з лівої частини, несла смерть, а з правої - використовувалася Асклепієм для порятунку людей.
Ось так ... створити з нормальною, хорошої дівчини чудовисько, вбити її а потім розібрати її "на органи"! Несправедливо і жорстоко!
Ось тому, я і створила цей комплект "Медуза Горгона", як нагадування, що не треба робити з жінки чудовисько, її треба любити, цінувати, поважати і обожнювати, щоб потім не було страшних і сумних історій!)
полімерна глина, шкіра, металева фурнітура
Чарівно й загадково і, звісно, трохи сумно.
01 лис 2016 о 17:25
Allochka, Але ми знаємо і пам*ятаємо.
А головне, робимо висновки)))
01 лис 2016 о 17:29
Подібні роботи
Ромашки forever, комплект, кульчики, перстень, ромашка, квіти, епоксидна смола, біжутерія, рукоділля, ручна робота
Ромашки forever
Kristinka
Kristinka
Рукоділля
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024