Життя

image
Кожна людина хоча б раз в житті задумувалась про своє подальше життя..Але що таке саме життя: чи це наше призначення, чи це покарання, а може це дар..?

В нашій долі, на мою думку, розписані усі моменти і вчинки, але в людини є право вибору. Я не вірю в те, що все наше життя передбачено, адже це ми самі повинні прийняти правильне рішення.

Тому, я вважаю, що життя - це наше випробування і лише від нас залежить пройдем ми його чи ні. Лише людина в праві вибирати: з ким їй спілкуватися, як вчинити в тій чи іншій ситуації..

На мою думку, в кожного є такий момент, коли ми кардинально змінюємось. Це може бути з різних причин: через коханого ( кохану ), друзів, ворогів, сім*ю, вчителів, певну ситуацію. Не важливо, хто нам допоміг в цьому. Просто в такий момент людина розуміє, що вже не та, якою була раніше. І як би нам не хотілось повернути час назад і щось змінити - це вже неможливо. В такі моменти потрібно рухатись вперед, забувши всі образи, які вам коли-небудь завдали і попросити вибачення в людей, яких ви коли-небудь образили. Адже, якщо ми не знаємо, що робити, то потрібно робити крок вперед.

Отже, щоб пройти випробування під назвою "життя", потрібно вміти прощати і просити пробачення, допомагати, нічого не вимагаючи натомість, бути щирим і добрим не лише ззовні, а й в душі. Адже, якщо ми люди, керуюча раса на Землі, то потрібно і справді бути Людьми! Не марнуйте своє життя на дрібниці, проживіть його гідно, так, щоб люди памятали вас довго, навіть після вашої сметрі!

by Nika ♥
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 24 січ 2013 о 08:33
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024