А як думаєте Ви ?

image
А знаєте, в житті різне трапляється. Можна втратити любов , можна розлюбити, можна запутатись і не розуміти своєї мети у житті, можна закінчити життя самогубством...
Але друзі - це такі люди, які допоможуть знайти правильний шлях, коли ти заблукав. Це ті, хто допоможе в будь-який час дня і ночі. Це ті, з ким ти ділишся найпотаємнішими думками. Це ті, хто підтримає тебе, навіть , якщо ти неправий. Це люди, які завжди вірять в тебе і якщо щось не виходить, примушують зробити наступну спробу. Вони знають тебе справжнього, без "масок" лицемірства, егоїзму, байдужості... Вони по очах, по голосу відчувають твої переживання, проблеми..
А знаєте, в житті різне трапляється. Можна втратити любов , можна розлюбити, можна запутатись і не розуміти своєї мети у житті, можна закінчити життя самогубством...
Але втрачати друга - означає втрачати частинку себе. А вчтратити всіх близьких тобі людей - це загубитися у житті.
Або задуматись - можливо ТИ погана людина ? Може справа в Тобі ? Коли всі, хто знає тебе справжнього відвертаються - можливо вони просто розчаровуються в тобі ?

by Nika ♥
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 24 січ 2013 о 09:11
Думаю, що навряд чи можна втатити друга назавжди. Все можна перемолоти і пробачити. Можна придумати проект - скласти список завдань, який він має виконати, щоб бути реабілітованим. Цим він доведе, що дуже цінує дружбу, хоче продовження, і що визнає і кається про зроблені помилки. Дуже важливо(гранично важливо!) завжди давати людині шанс, але важкий для виконання.
25 лют 2013 о 03:13
Allochka Критика
Можна погодитись із тим, що втратити близьких - це загубитися у житті, та головне - не загубитися у собі, себе істинного не втратити. Адже погана людина - це та, яка втратила самого себе, від неї близькі самі відвернуться. Фінальна думка твору досить актуальна.
06 лют 2016 о 19:17
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024