...хех...

image
..хех.. Думки в тишині..
Нещодавно я згадувала всіх людей , з якими я знайома..
Я скучаю.. за вами.. За всіма.. ви собі й не уявляєте як ... Стільки людей.. з якими більше немає контакту.. Стільки позитивних спогадів.. Вас так багато..
Але ваша свідомість обмежена для розуміння мого внутрішнього стану, світу... І ви ще смієте говорити чи думати, що знаєте чи розумієте мене? Ви знущаєтесь ?
Ви не знаєте мене, ви лише так думаєте.. Ви передбачаєте мої вчинки , але помиляєтесь...
Я скучаю за вами щиро.. Ви не вірите.. Ви ж самі відштовхуєте і накручуєте собі фрази , яких я ніколи не казала.. Ви думаєте, мені без вас добре ? Легко ? То так і думайте.. Я більше вашу думку міняти не буду.. і лізти в ваше життя також.. також не буду дорожити вашим життям, так як і ви самі це робите..Якщо ви вважаєте, що думки про суїцид нормальні - я більше вас переконувати не буду.. Якщо ви не бачите сенсу жити, я за вас не буду його шукати..
А саме обідне, що вам цього досить.. (іноді таке враження, що ви про це мріяли..) Обідно, що вам подобається казати дурниці, нервувати інших , не задумуватись над подальшим життям і при цьому знаючи, що цим ви причиняєте біль іншим.. Єдина причина, що я не даю вам про себе знати сама в тому, що я впевнена , що ваше життя стало набагато кращим без моєї участі в ньому.. Ви всі.. Бережіть себе... А я буду просто спостерігачем..

Знаєш, Ботанік.. Жаль, що ти не оцінюєш навколишнє ставлення, що не бачиш , де допомога.. а ще обідніше, коли ти за весь час не прислухався до іншої думки.. Не змінюй свою думку й далі.. Не вчись ні на яких помилках.. Роби і говори тепер, що хочеш...І, до речі, як би я не хотіла тобі написати, я тобі ніколи не напишу.. Просто , щоб ти знав... Я правда дуже ..Скучаю...!

P.S.тобі не зрозуміти тоготи не творча людина

by Nika ♥
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 24 січ 2013 о 09:18
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024