Самообмежувач

Він прокидався щоранку у той же самий час. Не те, щоби дуже рано, але і не пізно. Потім ішов на роботу, не те, щоб цікаву, але і не нудну. Він ще читав газети, не те щоб не відривно, але і не абсолютно байдуже. У нього була дружина, не те щоб дуже розумна, але і не дурепа, не дуже гарна, але і не потвора. У відпустку вони їздили туди, куди радили більшість знайомих або відгуків у інтернеті - не те, щоб дуже оригінально і ідейно, але цікаво для більшості. Помер він у ві сні, не те щоб страждаючи, але й не особливо щасливим. На похорон прийшли ті, кого запросили. Не те, щоб їм було всерівно, але не особливо то і шкода.
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 28 лют 2013 о 17:03
не те, щоб я прочитав, а так - просто пробіг очима. Не так щоб сіро-сіро, а втім дуже замало. Це гарний початок, не те аби дуже гарний.
01 бер 2013 о 01:25
Не те, щоб сувора критика зруйнувала мій світ, тому що дана штука не характеризує мою творчість. По суті, дане "оповідання" - лише коментар про оточуючих, чию точку зору я не поділяю. І продовження воно, як ремарка, явно не потребує. За критику завжди дякую)
01 бер 2013 о 18:28
Allochka Критика
Зображено сіре і буденне життя людини у суспільстві. Людини, яка нічим особливим не відмітилась, ніякого внеску не зробила, а просто пішла у небуття. Вона була не задоволена своїм життям, але не намагалась його змінити, тому й так вийшло.
17 лют 2016 о 17:14
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024