Зі старого ( надибав десь в нотатках) - без назви № 14

Граде війна, сьогодні я проснусь. Розплющу очі, на когось розізлюсь. Візьму ножа, знайду кота, погладжу по спині. Вчорашні кроси ще досі у багні. Якийсь там день, наступний рік. Коли цей дощ знов ляже на поріг? Триває час, один із нас сьогодні щось захоче. Свої думки собі бурмочеш. Пиріг готовий, може хочеш?
Сита ніч кидає звьозди. Ти мене цілуєш - це вже не серйозно. Торкаюсь губ, закриваю очі - тоді назад і так щоночі.
Вбий мене сьогодні, вбий мене і завтра. Хочу це відчути - сказав собі неправду. Візьми мене за руку, потіш мене словами , скажи мені що любиш і я скажу те саме. Влийся мені в душу, вирви мені серце, торкнися мого тіла та прикрий ці кляті дверці.
Закінчується рима, все знову відбувається. Роблю крок на зустріч і знову починається. Птахи розбили небо, ти розбила чашку. Мала це не серйозно - давай почнем з початку. Зазираєш мені в очі, забираєш мою каву. Що ти в біса хочеш? Збудуражити уяву? Ти ковтай усі слова, ти залиш мені одне - своє серце, безнадійне і сумне. А все решта не важливо, якось вляжиться само. Ти єдина хто потрібен, всі до тебе - то лайно.
Хоча тебе я не ревную, тільки стискаю кулачок. Знову Скрябіна цитую і впізнаю твій рюкзачок...
Гряде війна, сьогодні я проснусь. Розплюшю очі, на когось розізлюсь. Візьму ножа, піду на кухню - ця ніч нарешті вже потухла. Поставлю воду, зроблю сніданок і тут приходиш ти до мене на свіданьє. Ти щось питаєш - відповідаю. Підходиш блище - переживаю. Ти взяла простір, кидаєш постіль і тільки врятував мене лише мій тостер. Я пригощаю, ти відмовляєш. На те кляте ліжко знову натякаєш. Розмова глухне, все починається. І оголені думки у танці роздіваються...
Я знову сплю. І не просинаюсь. Не розплющу очі, не розізлюсь на всіх охочих. Не візьму ножа, не вип'ю кави. Не торнусь тебе. Це лише уява. Гряде війна...
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 08 бер 2013 о 06:35
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024