" Пора з тим всім зав'язувати" - сказали нитки....

Все так знайомо. Навколо. Серця ковтають втому, душа ніби у формі.Гаррі Олдман.
Квадрат, все пішло на чотири рівні сторони. Рука ловить час, він ловить мене, я старію. Так часто я старію, коли не бачу таких самих як я. Таких інших - грішних. Фальшива монета, бита карта, твоя комета - моя варта. Солоні сни, без цукру. Так хочеться знайти щось. Сам не знаю - сховаю. Казали про любов, казали, шо це захоплює, казали візьми - щурі. Слова - шлак. Ти і я - спробуй нас на смак. Ми - здається щастя. Ти - одні напасті. Клоун Красті.
Вечір-ніч. Дим-вогонь. Біля скроні єдиний холостий патрон. Мегатрон.
Кохай, відривай від мене шматки, кусай слова, зачиняй двері. Метью Перрі.
Ненавиджу, бо відпустила. Ненавиджу, бо пропустила. Можливо не правий, день видався не той. Віктор Цой.
А хто сказав тобі, що ти найкраща? Хто сказав, що ти ледащо? Не плюсуй собі комплімент, у жилах кров мала б бути, але там цемент. Невідомий елемент тай і людяності там один процент. Порви волосся , залиш лиш кості. Вічно не буде текти кров, бо все вимиє любов, по колу, знов і знов. Холодний ти, холодні ми. А все одно ще так далеко до зими. І на столі один стакан, а вода то тут, то ніби там. Нотр-Дам.
Без сенсу, без болю. Ніби мертвий птах попав на волю. Все відбудеться між нами, а те що залишиться не стане це словами. Без соку, без упаковки. Твоя душа залишеться без жодної обгортки. Ні слова більше не скажу. Нав'язиві зав'язуються, сентиментальність зникає. Я тебе, але про це ще ніхто не знає... Нав'язиві розв'язуються...
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 14 тра 2013 о 16:36
мітки: проза
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024