Без назви №28

Моментами, без клею, без ідей. Твої очі такі сині, як море. Як небо. Значить так і треба. Твої очі такі сильні, як треба - нас обійнало небо. Пачки цигарок, пакетики з чаєм - зроби останній крок, відверто, востаннє. Будні і так щоденно, задумавшись відкриваю банку кави, потім ложка - вдосталь на сьогодні уяви. Сьогодні ти така красива, так хочу торкнутись тебе. Сьогодні ти така імпульсивна, так хочу забути себе. Пляшка вина, потім бокал, пізніше п'яний вокал - в ліжку ненаситний, як шакал.
Перевтілення Кафки, з лісу прийшла Лесі Мавка, потім Пітер та Шевченко, тоді записки сумашедшего від Костенко. Так і життя проходить, по волі, тихо, скромно. Не ковтнеш повітря, як ти вже ворог міжнародний. Страх гвалтує мрію, не можу поворохнутись. Перед очима тільки лінь та безросуддя, час та сподівання, мої тобі зізнання у коханні - це простий вираз, просте речення, для душі та самозабезпечення. Одіяло таке холодне, і це не через те, що тебе нема. Просто відкриті вікна, а за вікном зима. Серпень. Скоро осінь, Земля змінить постіль. Постріл. Пушкін.
Насичені континенти, розібрані елементи, розкрадені усі могили. Не міг заснути, бо кохав щосили. І ніби біблія, це просто книжка. І ніби я давно вже не людина. Але знає той, хто кохає трішки, що життя починається з клітини....
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 27 тра 2013 о 08:04
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024