"Мандрівник" Розділ II "Новий світанок"

image
« В очі б'є сонце ... голова тріщить ... що сталося ? Пам'ятаю вчорашню гулянку . Флорлест привів своїх друзів ... і дівок ... бля , але якого мені так важко ворушити руками ? ! »

... « Біль у ногах ! » - Річі спробував піднятися і сісти на підлозі , де він валявся. Щось схуснуло в хребті.
- Ні !! АААА ! - Він закрив очі в страшній гримасі на обличчі від побаченого.

- Це все тупий страшний сон !!! ... Чому ?! Як це так?
Річі ще хвилину матюкався прибуваючи в шоковому стані ... і помер! Від втрати крові , а його половина мертвого тулуба бурчала від останніх спазм і скорочень м'язової маси - « тельбухів » (інакше його вилізші назовні нутрощі не назвати ) . У кімнаті всі речі були переламані , та й загалом вся квартира була в калюжах і плямах крові , як на стелі , так і на стінах. Натовп нарокманів тусивша у нього вдома була жорстоко вбита. Через одного з трупів улюблені піраньї Річі подохли , той у смертних конвульсіях скинув 80 літровий акваріум з полиці .
Тільки через тиждень сусідам принюхалася до смороду розкладаючихся тіл в його квартири . Знаючи , що Річі балується і варить наркоту сусіди одразу викликали Патруль . Охоронці порядку оглянули місце проживання Річі біглими очима .
Все було і так ясно: на їх думку тут побували харфлери ( щось середнє між перевертнями і людиною живуть по принципу стада , власної волі не мають ) . Голод пересилив убогий інтелект і вони прийшли до більш - менш доступною їжі ... але їх перервали , хтось посерьйозніший і цього Патруль не врахував ...

Проживав померлий в найгидкішому районі, в задрипаному готельчику "Минуле щастя". Дурна назва, чи не так? Це був наче осередок зруйнованого майбутнього, що потерпів апокаліпсис. Але часточка правди в описанному є: тут колись жили перші поселенці та перевертні, що мали на меты заснувати нове та быльш живуче суспыльство. Але тутешны дикі ельфи та вовкулаки розпочали "кроваві ночі"(вбивали людей коли ті спали). І до вводу регулярних військ людей та прибуття Мандрівників тут була справжня війна, в якій люди стали "цапами відбувайлами".

У місті- колонії Борнтаун такі собі смерті і вбивства не рідкість , Патрульні їх навіть не розслідують , інакше будуть сутички з ліканами ( харфлери проживають на їх тереторії ) , яких тут 15 % від усього населення міста. Харчуються перевертні , за їхніми ж свідченнями, лише дикими тваринами і нижчими монстрами в лісах... І так замели чергову справу .

Кап ... Кап ... Кап ...... Дощ уже йшов години з 2 ...

«Я облажався ... стільки трупів ... а потрібен був лише один - Річі ! ». Постать в капюшоні сиділа біля головних воріт міста і весь час бубніла все це собі . Раптово вона рушила у бік метро , зайшовши в підземку підійшла до станції і кілька разів озирнулася , переконавшись у відсутності «хвоста» спокійно спустилася всередину станції.



Потяги не їздять , боятися нічого , люди не користуються метрополітеном вже років тридцять , зараз актуальний повітряний транспорт , або «50 \ 50» - машини без коліс , але при цьому не зовсім летючі , адже тримаються на висоті 2 - 2,5 м від землі завдяки антіпозитронним магнітам.

Наш подорожній рухав вздовж шляхів близько години , поки не почув голос у темряві:

- Стій ! Хто йде ?

- Це я , Орен , маг 3-го рівня доступу! Повернувся із завдання !
- Вибачте пан , проходите ... - лікан - охоронець опустив АК СУ з патронами начиненими рідким сріблом (як кажуть люди : «проти будь - якої нечисті ») і « розстелився » в поклоні перед магом, пропустив його .

Чому у перевертня гармата з сріблом яким і його грохнути можна ? Все просто навколо всього міста -колонії різна нечисть лазить , а якщо їх багато ,то лікан без підмоги або гармати слабкий, як і людина .
На дії і слова охоронця маг лише пирхнув і йдучи біля охоронця спеціально його пхнув . Лікан сказився ; рядові бійці погано контролюють свій гнів , і хотів було вдарити Орена , але той ухилився і зробивши випад вліво , уникнув прямого удару кулаком в обличчя.

Трансформувався охоронець до тієї миті лише частково, та на його морді було здивунання та страх перед швидкстю мага . В наступну мить Орен схопив супротивника за горло і приперши до стіни прошипів , показуючи праву руку , оздоблену дивним і гарним татуажем по лікоть :
- Я не тільки маг , а й Майстер харфлерів ! Усік ! Ти , шматок лайна і вовни ?! Я таких як ти пачками клав під час вашого повстання в союзі з безбожними потворами та вовколаками з Лісу Печали ! Або хочеш до своїх братів по крові відправиться , чи на м"ясо ?!

- Р- р-р ... агххх - грр ... отпус -с- тіть , прошу !
Маг жбурнув лікана в стіну наче м'яку іграшку , а той у неї вкарбувалися і впав ниць.Якби це був лыкан вищого рангу та не один, то на мысцы лыкана був би сам Орест. Заспокоївши свій запал він плюнув в бік почвари і пішов далі , вздовж тунелю .

Коли б не закляття «Трьох сов » був би сліпий як кошеня , а так він йшов впевнено і бачив всю обстановку тунелю . Цілком звичайний , до речі , якщо не враховувати писання на стінах мовою ліканів і людей. З боку виглядає жахливо , адже написано кров'ю , але магу не звикати , адже він вже 6 років працює на Герса . Той , ватажок ліканів вже бельше 500 років.

І тут він вперше за 6 років налажал із замовленням на вбивство. Це серьйозно проступок і Орен побоюється , адже йому лише 34 роки і він поки не планує вмирати. Хоча у свої роки він встиг повоювати проти ліканів ще будучи в гільдії магів Академії Блаженних і Грішних, і не раз бився із « Мандрівниками » , навряд чи він виживе в сутичці з цілим кланом лікнів один.

Він заходить у приміщення зі світлом і купою дорогих меблів , тут багато ліканів і найманих вбийц - ельфів , всі вправні і грубі в спілкуванні воїни , але це не заважає їм продовжувати оргію з дівчатами - ліканшамі . Всі ці дівчата ідеальні фігурою і обличчям , але є найпрекрасніша , єдина у своєму племені блондинка , вовчиця - Нейра . Вона подружка Герса , хоч її зараз задовольняють 8 напівголих , жилавий ліканів .


- Я прибув Контракт виконаний , а напівкровка Річі мертвий! Де мої гроші за роботу і пара нових захисних амулетів ?

- Тут ... підійди і забери ! - Орена окликнув м'язистий , білий , довговолосий хлопець - Герс .

По ньому не скажеш , але йому вже 624 роки. Він відсторонив ліканшу , що його цілувала , накинув халат і знову сівши на трон « аля середньовіччя » , як би сказав маг , і поманив до себе пальцем Ореста та охорону ...

- Ну що ж Герс , скоро ти і твої хлопці сомжете трансформіроватся в будь-який час доби , як у часи вампірів і Кривавої Жнив(події до 1480р., коли перевертні були леше рабами вампірів) , але тепер ви сильні і вільні, а не як тоді ... от тільки вб'ю ще пару напівкровок ...

- Для ритуалу потрібен молодий лікан з видатним его перевертня і найменшою трансформацією ... знайди такого ... так сказав мені вчора батько ... і помер , я постарався.

- Виконаю в кращому вигляді як і сьогодні ...

- Господар ! Орен налажав ! На нас масове вбивство вішають .. - Задихаючись крикнув інформатор, залетівший перез парадний вхід до зали . - Він сильно наслідив ...

- Брешеш гнида ! - Орен не витримав і в один крок досяг інформатора , заніс руку , в ній блиснув зачаток струму і раптом .... Руку відірвало з шокуючим болем . Маг навіть не встиг скрикнути і лиш побачив, що його рука у Герса в зубах і одразу ж знепритомнів .....
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 02 жов 2013 о 05:11
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024