Мить щастя

Ви коли-небудь чули як говоре серце? Скажете - це дурниця, як взагалі це можливо! Я скажу – це реалій життя, де мрії збуваються, а найсолодший сон стає реальністю розбавлений фарбами теплого літа.
Тук… тук… тук… Нове серце загорілося незвіданим й в той же час усім відомим гріховний й цнотливим почуття. Воно не чує, не бачить… Лиш відчуває, як її господар тремтить від солодкого сп’яніння ейфорії, яке окутує його мов крила янгола охоронця. Електричні імпульси вдаряють в духовний центр й розлітаються електронами щастя, зачіпаючи молоде серце, яке не бачило болісних ран від кінця казки на яву. Воно ще насолоджується незвідністю й новим відчуття. Відбиває такт, ніби говоре із своїм власником, про те що йому слід зробити, коли побачить іншого з таким же зарядженим й п’яним духовним центром.
А мить… мить ще не настала, лиш спить в глибокому сні з розкритими туманними очима, які спрямовані в безкінечний простій нашого світу, немов шукаючи там відповіді на безсмертне питання. Що таке мить життя?
Тук… тук… тук… молоде серце рветься з грудей, мов хвастун дати відповідь на перший погляд легке й поверхневе питання. «Це ж любов» - кричить воно. А власник підтримує його, прикладає руку до нього й відчуває пульс блаженства й насолоди від розуміння, що мить щастя прийде все-таки, пробудиться від коматозу. Очі палають вогнем молодості й віри в ту хвилину.
Та чомусь очі наповнені слізьми, а молоде серце відчуває біль від рани, яка заподіяна ножем «митті щастя». Сталь суворого життя розрізала насолоду від екстазу чекання на цей благородний день, пробудження її від сну.
В погоні за моментом, забуваєш про найголовніше… мить щастя живе в тобі. Не біжи за ним, шукай того хто продовже його в у вічність, поки це не пізно.
Не варто чекати…могила викопана для кожного…
Тук…тук…тук… Нове серце загорілося…
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 07 жов 2013 о 03:35
Показати всі коментарі (4)
She, Писав, коли закохався
08 жов 2013 о 04:07
She
Visionary, замітно)
08 жов 2013 о 04:08
She,
08 жов 2013 о 04:09
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024