Де взяти ноув сукню...

Мабуть, кожній дівчинці постсовкового часу купувалися сукні та і весь одяг під кодовою, манливою назвою "на виріст". Тобі п'ять і ти приміряєш червонясту красу із вишиваною качечкою на пузику. Велика ще. Тобі шість, качечка вже не так поморщено і обвисло дивиться на світ, але великувата ще. Сім. обов'язково якесь свято і ти вбираєшся у ці омріяні шати, а вони вже малі. тепер вже і свято не свято, мрія гордо красуватися в новому одязі стає такою ж недоладною як семирічна дівка із немовлячим качам на тканині.
Зараз вже дорослий, але інколи стає так затісно у світі, як тоді у сукенці "на виріст", яку переріс, але мусиш її доносити, хоча б до кінця урочистостей...
land icon
18
view icon
Проза | Версія для читання 17 лис 2013 о 02:46
Allochka Критика
Неординарна паралель проведена між сукнею "на виріст" і дорослим сприйняттям дійсності. Сукню нову можна придбати, а от світ так просто одна людина не може змінити. Виправте у назві "нову".
03 чер 2016 о 17:28
щоб уникнути саме такого прочитання як у вас легкої можливості купити нову сукну було вжито слово "постсовкового" до дівчинки. тому виправляти нічого.
03 чер 2016 о 20:20
Подібні роботи
Роботу було депубліковано автором
Роботу було депубліковано автором
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024