"Лист, який написав Бог"

Зима вже потекла, адже в думках квітень. Ти знайшла дорогу, яка веде у рай. Ти мені сказала, що там твої рідні і твої друзі, хоча сама добре розуміла, що ти помилялася, тому що вони не там.
Сонце розливало промені по пляшкам. Я сидів на кріслі і думав хто я такий. Чи дурак чи просто людина, яка ще не знайшла себе. Але щоб себе знайти - для цього потрібно щось робити.
Мені колись прийшло повідомлення. Зміст у ньому був такий: "Залишайся собою". І це повідомлення змінило моє життя. Я спробував відписати адресату, але одразу телефон вимикався та шипів три секунди. І так завжди.
Я ніколи не буду таким, як усі. Я буду залишатись собою. Якщо всі будуть фоткатись на інстаграм, для того щоб показати яка ти цаца, яка в тебе симпатична морда і хороше підкачане тіло, всеодно у кінцевому результаті те саме тіло буде з'їдене хробаками через пару років, або просто його доб'є якийсь там рак будь-якого органу чи пуля в тіло. Я не збираюсь витрачати свій час на таке, я краще просто посиджу.
Можливо я не доживу навіть і до сорока. Але я ніколи не буду таким, як люди - зарозумілим та пихатим чмом, яке думає що він король свого грьобаного життя, який цінить людей тільки по зовнішності, по красоті і ніколи не бере до уваги душу. Навіщо відкривати книжку,якщо алфавіт для тебе невідомий, м?
Навіщо осуджувати людину так? Навіщо судити по зовнішності? Навіть, якщо я потвора і в мене білі прищі на обличчі, то мене оминає та людина, яку я кохаю. Через двадцять років я стаю президентом. Я маю великий плив на все. І вона мені телевонує і пропонує випити чашку чаю. При зустрічі вона каже,що я змінився, що я став дорослий, що я тепер сексуальний президент. І по малу вона намікає на те, щоб мене трахнути. Я не знаю чи просто задля того, щоб погасити великі кредити чи висмоктати з мене всі гроші. Хоча смоктала вона так собі.
Висновок: вона просто тупа хвойда свого часу. Вона не цінить, те що треба. Золото за душу не купиш, а думки тим більше.
Ніхто не ідельний. І я також. Це все бутафорія ілюзії. Цілком правильно буде підмітити, що життя - це випробування.
Не важливо хто ти - чи ти мурашка, яка може вдесятеро працювати за інших чи ти джин і ти маєш, те що забажаєш. Чи ти викладач, який нагло бере гроші зі студентів, а пізніше їх пропиває на кафедрі і ходить по універі впевненою напівбуховою ходою і позориться серед інших. Або бере гроші і не робить так, як йшлося в умові. І стає чортом. Чи ти дівчина з маленькими цицьками чи хлопець з малим пісюном. Чи ти бідняк, якому за весь день навіть на морозі не дали десять гривень. Головне залишатись собою. Не бути наглою сукою,адже таке зараз в моді. Ти хочеш бути в моді? Ти хочеш бути таким, як всі? Жити так, як тобі накажуть та ковтати моральне лайно ложками? Вперед. Тобі ніхто не забороняє це робити. Завжди є вибір: відсосати в Сатани і бути продажним лайно на все життя чи йти до Бога тернистим та дуже довгим шляхом, де на кінці дороги - винагорода. Ні, це не золото. Тільки тварюки думають що фізичне краще за моральне. Але ніхто тобі не забороняє мати гроші. Ця валюта потрібна для життя. Але і вбивають за неї, часто. Дуже часто. Гріх.
Просто залишайся собою. Тренируй себе, своє тіло і їж чіпси тільки тоді, коли рідко. Тренируй свою душу - молися та будь людяним. І не зарозумілим чмом, яке думає тільки за себе. Озирнись! Навколо така краса! Так, ти зараз це читаєш, мабуть ти у кабінеті, в кімнаті чи на роботі. А може і в церкві, бо тобі скучно, бо священник щось читає з біблії. Але краще слухати людей з далекого минулого, ніж тих які говорять брудні безнадійні промови зі сцени - вони роблять собі себе за рахунок вас, а ви як стадо просто киваєте, бо вірите у краще. Брехня. Бруд. Фальш. Муляж.
Всі ми помрем. Я можу це писати, а завтра мене зіб'є іномарка насмерть. Тоді буде плач, потім посиминки, горілка, анекдоти, сорок днів, рік і так далі. Не важливо. Єдице, що хочу донести, щоб всі цінили здоров'я, слухали Цоя та були собою. Хай кожен передивиться собі себе. Але те, що я пишу це лиш слова. А слова багато чого змінюють. Як казав Сашко Положинський : "слово може вдарити, слово може вбити". Будь егоїстом але вміру.

Ніхто не забороняє тобі жити так, як хочеш ти.
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 16 лют 2014 о 18:58
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024