Я як журналіст-романтик-сатирик, я як поет-наблюдатєль-спостерігач-комік, я як турист-людина змушений це написати, бо я творча натура:

Вчора, ідучи однією з вулиць міста Винник, мені повезло натрапити на одну кумедну ситуацію. Я йшов, та думав, я ішов та думку мені спадало щось, що я вам ніколи не розкажу. У кожної людини є свій власний світ, свої таємниці, своя релігія думок. Але мова не про то.
Світило сонце і я йшов лише у футболці та курточці, адже було трохи спекотно. Дурне сонце кидало мені свої промені прям в обличчя і я морщився, бо змушений був терпіти. Це ж літо, а не зима. Це ж сонце, а не місяць, ну. Ідучи вуличкою, я помітив двох дітей років так трьох-чотирьох. Це були хлопчик і дівчинка. Це тривало лише десь секунд десять, адже я не міг зупинитись і просто дивитись на них, бо хтось міг подумати про мене, що якийсь хворий збоченець, маньяк-педофіл, або просто "Рєдіска - плохой человек" - як казав Леонов. А насправді, я просто йшов вулицею
Зараз весна, тепло, мухи, жуки і павуки. Краще напевно згоріти в пеклі ніж побачити з просоння величезного павука у себе на пузі. Але мова не прото. От.
Діти бавилися собі, тішилися своїм рокам та лапали метеликів. І їм абсолютно було начхати чи Крим тепер Росія, чи то ще Україна - вони просто бавилися і сміялися. І це правильно. Але мова не про то.
Як я і писав вже трохи вище, це тривало декілька секунд але настрій це мені піднесло на весь вечір. Діти стояли майже поруч. І дівчинка промовила до хлопчика:
- Давай грати лови.
Хлопчик одразу згодився. А після цього одразу ця дівчинка сідає на ровер і їде та кричить хлопчику: "Ти мене не сміймаєш" і починає відверто тішитись і сміятись безмертним дитячим сміхом. Це настільки були мило та природньо і водночас креативно та безстереотипно, що ідучи ще декілька хвилин, я ще подумки сміявся.
Висновок я хочу зробити наступним: Чоловікам ніколи не збагнути до кінця дівочо-жіночої логіки. Ми завжди буде їх любити, а вони будуть нам тріпати нерви. Ми будемо дарувати їм квіти, а вони будуть випробовувати наше терпіння. Адже жінка - це вічне щастя, це радісне випробовуння усім нам - чоловікам. І ми мужики, повинні їх любити, оберігати, та вночі кохати. Та що там вночі, та будь-де
Просто будьте собою, і як говорилось у повчанні Ведів: "Якщо ви будете горювати над проблемою, нити то вона подвоється. А якщо ви будете сміятись над нею, то вона зникне".
Згоден, проблеми бувають різних масштабів. Але зрешту - просто смійтеся!.
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 22 бер 2014 о 20:28
мітки: блабла
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024