якесь таке Есе

Як я можу змінити світ, якщо я не можу почати з себе? Коли я лежу і будую собі в голові світле майбутнє, де у мене купа грошей, дівки з великими цицьками, дорогі машини, вино, сигари, кокаїн та вишневий компот. Де я відома особистіть у колі зарозумілих свиней, котрі жеруть народну волю, обіцяючи зміни, а змін не буде. Бо свині не обіцяють.
Коли вже настане цей день, коли я щось почну робити. Що-небудь. Коли я зрозумію, що свіжий сьогоднішній хліб набагато кращий за черствий. Що мені просто треба піднятися і сходити по нього в магазин, а не давитись тим, що є. Коли я вже скажу їй, що її люблю, а не буду чекати поки вона це скаже. Коли я вже нарешті наберуть сміливості та схоплю її за руку, пригорну міцно до себе та ударюсь своїми губами в її губи. Коли я потягну її в ліжко для сексу і розмов, а не буду чекати, поки ми зістаримось.
Я нікого не хочу ображати але ви всі придурки. І я один з вас. Навіщо щось робити , коли за тебе це зроблять інші. Їм не прийде до голови думка що це щось можна не робити, бо за них це теж зроблять інші. Тільки вони ніколи не взнають що ті інші - вони самі.
Я написав список справ, які я мав зробити сьогодні. Після останнього речення я думав поставити там кому чи крапку. Не довго думавши ( бо це мені важко виходило) список я кинув у полум'я та вирішив краще попити пивця з лящем та забити болт та своє життя.
Я точно знав, що я попаду в рай бо завжди жив на третьому поверсі, так сказати ближче до неба. Тому сумнівів у мене жодних навіть не було. Знав що там вже на мене чекає мій небесний диван, мій небесний пульт до телевізора, небесне вино ( бо кажуть, що пиво там заборонено ) та ціле вічне життя серед добра, миру та тепла.
До пекла мене не візьмуть бо там треба працювати: носити лаву в тачках, кричати від болю, грати в шахи з Гітлером, а я не люблю Гітлера. Мене нервують його гейські вуса. Тай там спекотно дуже, а я ненавиджу жару. Мені більше підходить прохолодний вітер в лице та холодний лимонад.
В кінці ще хочеться додати: щоб нічого не робити, треба спочатку дуже-дуже багато та старанно працювати над собою, для себе, на себе, для сім'ї, для своєї країни. Як то кажуть : зробив діло - лежи і пий пиво...
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 06 чер 2014 о 00:43
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024