Без назви...№ 33

Ти жила лише у моїх снах. Лише там ми кохалися, лише там я був щасливий, бо там була ти. Згодом настав ранок, будильник все зруйнував, дзвоном він зруйнував мою мрію.
Проходили літа. Я був один, а інколи з іншою, а частіше - з іншими. Ходив сам не свій, білий немов не було душі. І ніхто не зміг мене вже витягнути з тієї власноствореної пітьми.
Але я не знав, що ти була така як я. Ти була самотньої чорноволоссою принцесою. Ти була прекрасним янголом з ідеальною фігурою на пишними формами. Ти теж одна блукала серед міста, ти теж читала триллери, ти теж колись любила, ти теж наодинці.
І коли наші погляди зустрілись, ми вже не могли зупинитись. Ми йшли одне до одного, залишаючи біль та сум позаду, руйнуючи світи, знаходячи нових себе.
Коли твоє чорне довге чорне волосся лягло мені на спину, я відчув ейфорію, воно пахло мигдалем та взаємністю. Я обійняв тебе міцно, ти притулилась до мене чолом. Ми були ніби, як одне ціле. Ніби два моря зійшлися в океан. І заглянувши в твої небесні карі очі, я поцілував тебе. А ти дала згоду, що ти будеш моя, а я буду твій.
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 20 чер 2014 о 19:46
Ще немає жодного коментаря
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024