Монолог серця

Буває мить, буває час коли пора все відпустити,
Забути біль та все простити, і розпочати знову жити... Назад шляху уже немає, можливо серце все здолає, куди іти воно пізнає, і зцілить душу, хто кохає.....По закутках вона блукає, і стільки всього відчуває, та щастя справді є, бо знає, якщо глибінь його зростає, якщо у вірі силу маю, тоді все вийде, знаю, знаю!!!
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 04 січ 2013 о 05:56
мітки: вірш, поезія
Надто коротенький допис, щоб щось можна було відгукувати. Але все ж дуже ріже вухо тотальна к-кість дієслів недоконаного виду із закінченням 'є'.

''буваЄ, буваЄ, немаЄ, здолаЄ, пізнаЄ, кохаЄ, блукаЄ, відчуваЄ, є, знаЄ, зростає...''
Коротше бажано після написання класти народжене у шухляду і через день-два-місяць вдумливо перечитувати і виправляти штуки, які дуже кострубато стирчать із загального натюрморту.

Це надто сирий кусок, щоб його виставляти на публіку. Хоча, виставивши спільнота вкаже тобі на слабкі місця і наступного разу у тебе вийде вже значно краще. Тому впринципі, я за те, щоб виставляти взагалі геть усе, що вважаєш за потрібне та вартісне.

Сподіваюсь моя критика тебе не засмутила, а навпаки - мотивацією стала, якимось, може, своєрідним викликом.
коротше, якщо захочеш щирої критики, а не підбадьорливої похвали - звертайся. Завжди буду радий подюгати тебе шпильочкою
04 січ 2013 о 12:49
В принципі іноді спеціально нагнітаються однакові звуки, слова що схоже звучить, проте це робиться навмисне і цілеспрямовано. А у цьому випадку - отой надлишок 'єєє' відволікає від серйозного сприйняття тексту. Просто надто кидається в очі.
04 січ 2013 о 12:51
дякую за критику і коментарі, я візьму до уваги, але це моя імпровізація, яку я написала за 5 хвилин, і це переживання із власного життя, тому як відчуваю, так пишу. У кожного автора є прихильники і є кому не сподобається жоден твір, тому що у кожного власне сприйняття прочитаного,комісь до вподоби лірика, трагедія, комусь комедія і т.д.
05 січ 2013 о 04:58
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024