Історія №-5 ( Про весілля)

-Ти переживаєш?
Двоє чоловіків були в кімнаті. Один переживав, а один нє. Сьогодні було всьо: переживання, щастя, сльози, печені домашні пляцькі і брудні думки на рахунок тьощі. Сьогодні було весілля. Вони було закохані. Вони кохали одне одного. Це були білочки, але почувши звук гучної музики, вони заховались в дупло. Так і почалося свято: Прийшли музиканти, потім гості, потім друзі, а тоді приїхали на вишуканому лимузині наречені. Молода вся в білому, типу в крейді, а мудак, тобто молодий, перепрошую, приїхав весь у чорному.Типу як на похорон. Але сьогодні ніхто не вмер. Крім багато діточок від голоду в Африці. "Але то таке" - як кажуть всі, ті хто це чують. Всі раділи. Співали українські пісні. Їли домашню ковбаску, пили горілку на розлив, їли домашні салати і запивали компотиком з підвалу. Але тут сталося страшне. Під час промови: " Ти згідний чи ні?" наречений вирвав обручальні колечка з рук своєї мами і запхав їх своєму найкащому другу в горло. Той ликнув, але не вмер. Всім плакали, чого він не вмер.
-Любий,сонце, зайчик, коханий, ти в порядку?. - Запитала наречена нареченого припіднявши білу весільну фату.
-Рот закрий скатіна! - Відповів той майбутній дружині. - Ти що думаєш, ти тут сама мудра чи що?.
Батько нареченої почав сварити на свого майбутнього затя.
-Та як ти смієш говорити так до моєї доці, ти вилупку француватий! - Тоді він вибіг з плачем на вулицю. Але згодом його збив камаз. Він віз будматеріали для будівництва лікарні хворих на астму.
Почалася справжня сварка. Але музиканти не припиняли грати музику.
-Чому ти так поводишся? У нас сьогодні весілля.Особливий день. - Майже плакала молода...
-Я покохав іншу.
У тут всіх накрив фейс палм. Мама молодої померла від такого повороту подій, адже на неї впав якір. Більшість гостей потравились фаршированою рибою.
-............- Промовляла наречена. - ...???...???....- Продовжила вона.
-Так-так сонце. - Почав наречений. - І таке буває. Коли ти думаєш, що все гаразд, що все буде добре. Завжди будь готова до всього. Моєму серцю не прикажеш.
-А ти раніше про це не міг сказати? - Сльози молодої капали у низ..
-Нє не міг! Я посперечався на пляшку пива з Канади, що в нас з тобою дійде до весілля! Дійшло? Ну ось! Завтра посилочка.
Тоді наречений ламає ножки молодій, щоб та якщо не розлюбить не бігала вже за ним. Не просила другого шансу, не просила повернутись і не казала, що вона змінилась. Тоді бере томсона і рострілює всіх гостей зі сторони молодої. Тоді наречений дає п'ять своєму молодшому брату і вони обидва йдуть дивитись новий фільм про Ніколаса Кейджа.
land icon
18
view icon
Поезія | Версія для читання 19 бер 2013 о 05:33
мітки: проза
не зраджуєш своєму стилю
19 бер 2013 о 06:21
Ну та та) взагалі то я романтик) а то так, для відпочинку) :Р
19 бер 2013 о 16:29
І смішно, і страшно. Навіть незнаю чого більше - жаху чи сміху
29 бер 2013 о 08:12
Подібні роботи
line
Про нас Наша команда Техпідтримка
Країна творчості JURAMAX логотип
Країна творчості JURAMAX © 2010-2024